Benimde nasip olırsa kızım olacak babasıyla birlikte
Zümra olsun diyoruz
    Elwing6 cinsiyetimiz daha belli değil ama Asya veya Serra düşünüyoruz kız olursa öykü ismide çok hoşuma gidiyor ama oda var malesf 🤭
      Taha ben sanirim icinde e harfi olan isimleri cok begeniyorum..hep tercihim oyleydi..ekin eylem emek.. gokce ilke hep bu tarz :)
      • Taha bunu yanıtladı.
      • Taha bunu beğendi.
        23Zumra ilke de cok agir gibi geliyor hosumada gidiyor ama direk cocuga sorumluluk yuklemek gibi:)
          Elwing6 iki isim koymakta kararsızım okul zamanında falan zor olur diye tek olsa daha iyi gibi geliyor . İki isim koyarsa Serranaz ama tek koycak gibiyiz 🤷🏻‍♀️😂
            32. Haftadayım başından beri Aişe Vera diye düşündük :) bu 3 ismide hiç düşünmemiştim ama gülce daha hoş bence
              Elwing6
              Hissettiğiniz ismi kurun ve şunu unutmayalım o isimler evlatlarımız üzerinde etkili olacak
              Muvahhide yaa vera aklimi cok çeldi soylenisini cok seviyorum ama anlam olarak dini icerikli bir isim istemedim herkesin kendi dusuncesi tabiki ama isim cok güzel ❤ veraaa nazimin verasi.. 🤗 gülceninde siiri var..gülce gulen yuz gibi dusunuyorum hep gül kismi aklima gelmedi o yuzden koyacagim.sanirm yoksa güllü isimleri sevmezdim 🙈🙊
              Asiacr guzeller..donup dolasip gulceyi begeniyorum bende :)
              Semuss 15.hafta kız..biz genetik test yaptirmistik bir sorun yuzundden..direk netlesti :)