Taha ben sanirim icinde e harfi olan isimleri cok begeniyorum..hep tercihim oyleydi..ekin eylem emek.. gokce ilke hep bu tarz :)
  • Taha bunu yanıtladı.
  • Taha bunu beğendi.
    23Zumra ilke de cok agir gibi geliyor hosumada gidiyor ama direk cocuga sorumluluk yuklemek gibi:)
      Elwing6 iki isim koymakta kararsızım okul zamanında falan zor olur diye tek olsa daha iyi gibi geliyor . İki isim koyarsa Serranaz ama tek koycak gibiyiz 🤷🏻‍♀️😂
        32. Haftadayım başından beri Aişe Vera diye düşündük :) bu 3 ismide hiç düşünmemiştim ama gülce daha hoş bence
          Elwing6
          Hissettiğiniz ismi kurun ve şunu unutmayalım o isimler evlatlarımız üzerinde etkili olacak
          Muvahhide yaa vera aklimi cok çeldi soylenisini cok seviyorum ama anlam olarak dini icerikli bir isim istemedim herkesin kendi dusuncesi tabiki ama isim cok güzel ❤ veraaa nazimin verasi.. 🤗 gülceninde siiri var..gülce gulen yuz gibi dusunuyorum hep gül kismi aklima gelmedi o yuzden koyacagim.sanirm yoksa güllü isimleri sevmezdim 🙈🙊
          Asiacr guzeller..donup dolasip gulceyi begeniyorum bende :)
          Semuss 15.hafta kız..biz genetik test yaptirmistik bir sorun yuzundden..direk netlesti :)
            Semuss 2li testimizde sorun cikti genetik test yaptirdik fetal dna..orada x mi y kromozomu bakilmista oldu bu esnada :)
              Bence Gülce koyacagim Insaallah.kizimin ismini ama yanina bir isim daha istiyorum bulamadimm🙄😁30 hafta bitecek ama ikinci isim yok