Bbbby Allah Allah ya bu neden kaynaklı acaba . valla rahat hamilelik geçirenlere acayip imreniyorum ya.
    zeynepasli normal bi ağrı canım o zaman seninki ben çok kötüydüm oturunca agrıo yatınca agrıo hiç geçmiyordu
      Mhmtcnsu kıyamam yaa ama Son 1 saattir çok siddetlendi aksam üzeri 10 dk dışarı çıkmıştım çıkmaz olaydim
        zeynepasli bol bol dinlen canım mecbur çektiriyorlar bebişler biraz sağlıklı olsunlarda katlanırız elden bişey gelmiyor
        Bbbby inşallah öyledir bu kadar ağrıya bide sezeryan ağrısı çekmek istemiyorum
        Mhmtcnsu sen nasıl ameliyat oldun peki narkoz falan bebeğe zarar vermiyor mu gerçi sezeryanda da narkoz veriyorlar ama sana da çok geçmiş olsn canm zor bi şey atlatmissin
          zeynepasli ben hamileliğin 2.ayından beri ölüyorum kalça ağrısından azıcık yol yürüyeyim ya da temizlik yapayım kitlenip kalıyorum ilk gebeliğimde de olmuştu ama sadece aon ayımdaydı bu en başından beri var çözüm bulamadım
          Kızlar benim de aynı şekilse oluyordu. Kalcam a acı saplanıyor yürüyemiyorum. Yatakta sagdan sola dönerken kırık gibi acıyor eşim dönmeme yardım ederdi 😪 2 hafta cektim su an çok şükür geçti Allah a şükür Allah kimseye vermesin o acıyı😪 ben soda içmeye calıstım muz yedim ilac kullanamadım tabi birde egzersiz yapmaya calıstım evde. Etkisi var mıdır bilmiyorum ama egzersiz yapmaya çalışın belki iyi gelir... Sizi en iyi yaşayan anlar. ALLAH yardım etsin
            zeynepasli canım bende yaşıyorum aynı şekilde basamıyorım sağ ayağıma. Dinlenmekten başka şekilde geçmiyor malesef ya
            Kız bebeklere hamile kalınca olur diyor çevremdekiler ama bilmiyorum ne kadar doğru
              zeynepasli var canım ben 🙋🏻‍♀️ 34 haftalığım hala geçmedi. Hoşgeldin pelviks ağrısı😪
              zeynepasli Ben de belimden dolayı bi 3 gün tutulmuştum kuyruk sokumu kalçam flan yere bastıkça canm acıyodu topallıyodum. Sıcak su torbasıyla yaşadm valla 3 gün azcık etkisi oldu ama 3 gün snda kendiliğinden geçti. Yapcak bşy de yk malesef kas gevşetici fln kullanamayınca kendiliğinden geçmesini bekliyorz mecbr :( inş hemen geçer geçmiş olsn🙏🏻
                Essraaelif benm erkek ben de erkek bebeklerde olur diye duydum ama boyle seylere inanmıyorum ben ya
                Ozgeorhan55 gerçekten şu mesajında bile bizi anladığını anladım Allah razı olsun. Çok zor bir şey çok. Hiçbir şey yapamıyorm yerimden kalkmak için bile desteğe muhtaçim .bide bugün iyice duygusallastim ağladım hep 😓😢
                  zeynepasli aynı durum bende de var 1 aydır çekiyorum ve daha 14 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora sordum vitaminle filan alakası yol eğer çok ağrın varsa fizik tedaviye görün dedi. Bacak arası yastık kullanmaya başladım baya rahatlattı ama artarsa fizik tedaviye gideceğim. Hamilelik dönemi kemik erimesi vs artıyor bu sebeple ihmal edilmemeli 💐
                    Mhmtcnsu abse oluştuğunu nasıl anladı doktor Bana da MR çekelim dedi ama hala bekliyorum geçsin diye geçmedi
                    zeynepasli evetttt. Bende ağlardım sağdan sola dönerken kalkarken daha çok işim var hazırlıklara yeni başladım diye ağladım hep .. ALLAH'IM inşallaahh sizin ağrınızı da en kısa sürede geçirir...