• Sezeryann.❗️✂️💊💉🔪🔧😱

emlzeynebhamza odada takıyorlar canım acımıyor sadece huylanıyorsun yanı bişey varmış gibi hissediyorsun hep 🙂 Tuvaletin varmiş gibi altıma yapcam falan sanıyorsun 😂 Komikti ama ben çok gülmüştüm 😂😂

Handeaslan39 yaa benim korkum arkadaşım belden iğne ile doğurdu belinde artık kalıcı hasar var ağar kaldıramıyo çocuğunu bile kaldıramıyo ondan çok korkuyorum😞

Rain81 bol bol dua et ve evladını düşün gerisi Allah ve doktorlara kalmış bişey canım 🙂 Ben amelıyathaneye girerken ağlıyordum bana orda ki hemşireler ağlama korkmana gerek yok evladını göreceksin birazdan diye rahatlatmışlardı hep muhabbet etmiştik 🙂🙂 iğneyi vururken kedi duruşu var o haraketi yaptırıyorlar sana yardım ediyor biri zaten iğneyi de anlamıyosun belden olunca

lkayRazgatLolu canım o anestezi uzmanıyla ilgili bişey bende birşey kalmadı çok şükür canım herkesın bir değil kimi sırtı Beli agrıyor kımı ağır kaldıramıyor kımı bişey olmuyor .. 🙂

[bilinmeyen] amin canım cümlemizin evlatlarını inşallah 🙂🙂😍

Neye göre sezeryan diyorlar 😱 ben 29+1 im doktor normal gözüküyor diyor da bana boş geliyor o zaman sevineyim şimdilik 🙈

Damla________ benimde vajinamla ilgili bir sağlık problemim yüzünden normal Doğum yapamıyorum , normal yaparsam çocuğa bulaşır dedi doktor , 3 ayrı Dr gösterdim hepsi de sezeryan dedi..

İyi o zaman çok şükür bu yaşıma kadar bi sorun olmadı umarım olmazda normal olur ben istiyorum normal doğum allah yardım etsin sizlerede

Sondayı uyuşturduktan sonra taktırın ben öyle istemiştim hemşitrlere tembihledim annem doktorumada söylemişti bende spinal oldum çok rahat geçmişti tabi bünye meselesi şimdi ikinciye hamileyim 26 haftalık hamileyim benimde erken doğum riskim var kızım çok aşağıda zorunlu yatak istirahatim var yoksa doğuma kadar hastanede yatırcak doktorum hayırlısı bakalım bu doğumuda genel yapıcak doktorum ikinciye spinal önermedi bel ağrısından dolayı bakalım rabnim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

lkayRazgatLolu öyle düşünüyorum onun için değer ama işte parmağım kesilse bakamam o nedenle tam narkoz almayı düşünüyorum çok zor diyorlar uyanma sürecini 😓

Handeaslan39 aynen bende öyle istiyorum ben kendim ilgilenmek istiyorum biraz takığım gelen giden düzenimi bozar dikkat etmez die düşünüyorum şimdiden 🙂🙂🙂 yeterki çok ağrım olmasında her işimi kendim yapabilmek istiyorum😇 bu arada maşallah sizede Allah analı babalı büyütsün🎀❤

Handeaslan39 düşünüyorum ama hala kararsızım bide bebeğimi hemen emzirmek istiyorum oda var saatler sonra onu görmekte kötü 😑

liya yaparsın canım isteyende hersey olur ve mükemmel oluyor 🙂😍😍 allahım kucağıma almaya nasip etsin cümlemizin ki inşallah 🙂😍

• liya bunu yanıtladı.
              • liya bunu beğendi.

liya belden olunca hemen emzirme sansın var canım 🙂 Hemen yanı alıyorsun kucağına 😍😍

[bilinmeyen]

Handeaslan39 baş ağrısı falan damı olmadı doğumdan sonra geneli oluyormuş bol su kahve vs inan bazı insanlara güvenim azalıyor olmayanı olmuş gibi anlatarak pskoloji diplerde sonra bu arada kum torbası koydularmı.?

liya koydular canım ama benım canım yanmadı bazılarının acıyormuş yapıştırma diye mş bilmiyorum ama acımadı kahve önerdi doktorum hemen canım doktor kahve iç deri şade içtim hemen birşey olmadı 😂