Handeaslan39 aynen bende öyle istiyorum ben kendim ilgilenmek istiyorum biraz takığım gelen giden düzenimi bozar dikkat etmez die düşünüyorum şimdiden 🙂🙂🙂 yeterki çok ağrım olmasında her işimi kendim yapabilmek istiyorum😇 bu arada maşallah sizede Allah analı babalı büyütsün🎀❤
Sezeryann.❗️✂️💊💉🔪🔧😱
Handeaslan39 düşünüyorum ama hala kararsızım bide bebeğimi hemen emzirmek istiyorum oda var saatler sonra onu görmekte kötü 😑
liya yaparsın canım isteyende hersey olur ve mükemmel oluyor 🙂😍😍 allahım kucağıma almaya nasip etsin cümlemizin ki inşallah 🙂😍
liya belden olunca hemen emzirme sansın var canım 🙂 Hemen yanı alıyorsun kucağına 😍😍
[bilinmeyen]
Handeaslan39 baş ağrısı falan damı olmadı doğumdan sonra geneli oluyormuş bol su kahve vs inan bazı insanlara güvenim azalıyor olmayanı olmuş gibi anlatarak pskoloji diplerde sonra bu arada kum torbası koydularmı.?
Handeaslan39 😍😍😍😍😍😍
Handeaslan39 sağol canımmmmmm cümlemizinkini inşallahhhhhhh
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
liya koydular canım ama benım canım yanmadı bazılarının acıyormuş yapıştırma diye mş bilmiyorum ama acımadı kahve önerdi doktorum hemen canım doktor kahve iç deri şade içtim hemen birşey olmadı 😂
liya Doğum ne zaman bakalım 🙂😍
[bilinmeyen] evet cnm maalesef 🙁
liya yok yav senin önünde kocaman yeşil bi bez oluyo sen görmüyosun doktorunu uyarırsın beni kan tutuyor die lütfen dikkat ederseniz çok sevinirim dersin.
Handeaslan39 hımm anladım her acı bizim başımızda 🙂🙂 canım o kdr tatlıkı anlatamam bazen böyle olmaktan nefret ediyorum🙂
Handeaslan39 22haftalığım kaç haftam kaldı bilmiyorum sezeryan olursa farklıymış ama hiç bir fikrim yok malesef kuzum😦
liya sezeryanda genelde 38 haftadan sonra alınıyor canım 🙂🙂
lkayRazgatLolu izledim izlemez olaydım o nedenle bide sezeryan olanlar anlatıyor yok mahvoldum yok öldüm bittim stres yaptılar beni
Handeaslan39 ay az kaldı desene canım kızım benim yaaaa ailem uzakta kayınvalide hasta kimse bana yardım etmez burda istemem de zaten o nedenle sezeryan olduktan sonra ayaklanmak eski halime dönmek istiyorum yaşımda 30 etkiler mi bilemem
liya hayır canım bünye meselesi birazda sen kendini iyi hissedersen hemen kalkarsın zaten gelemesinler daha iyi canım kalabalık cok kötü bana gelmişlerdi ananemler falan halamlar çok konuşuyorlardı 😂😂 o yüzden istemiyorum açıkçası anam olsun yete 😂😂
Handeaslan39 ay😂nen ya çok konuşup gürültü yapıyorlar haha benim anam uzakta gelse bile çok kalamaz Allah yardım etsin 😀😂
liya amin amin bosver tek basınıza daha iyi 🙂😍