• Sezeryann.❗️✂️💊💉🔪🔧😱

Zeynepemre biraz sızlama oluyor takarken ben çok sinir olmustum istemiyorum diye diretmiştim ama alıştım mecbur 😂😂 onu unutuyorsun sonradan 🙂🙂

[bilinmeyen] yap eger elinden gelirse yap kuzum Harika bir duygu 🙂 3 yasına girecek Kasım'ın 14ünde canım 🙂😍

Bende sezeryan olucam 🙄 27 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum.. genel anestezi yapın uyutun beni panik atak var bende dedim ama narkoz bebeğe zararlı diye belden uyuşturacaklar 👀 daha kan bile veremezken nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum 🙄

Zeynepemre en korktugum şey sonda herkes çok dile getrme neyden korkarsan başına gelir diyor bide ameliyat hanede çok konusurm doktorun dikkatiini dagıtırım diye tam bayılmak isterim sanırım ama normal dogurup bagırıp içimi dokmek istyrm 😀😀😀😀

Zeynepemre az kalkış valla senın canım o son zamanlar hiç gecmıyor zaten yıl gibi geliyor insana 🙂😍

Rain81 emin ol o an geliyor sadece evladımı kucağıma alayım yeter diyorsun 🙂 Hiç merak etme canım o an herseye bedel zaten sen anlamıyorsun bile 😍

emlzeynebhamza odada takıyorlar canım acımıyor sadece huylanıyorsun yanı bişey varmış gibi hissediyorsun hep 🙂 Tuvaletin varmiş gibi altıma yapcam falan sanıyorsun 😂 Komikti ama ben çok gülmüştüm 😂😂

Handeaslan39 yaa benim korkum arkadaşım belden iğne ile doğurdu belinde artık kalıcı hasar var ağar kaldıramıyo çocuğunu bile kaldıramıyo ondan çok korkuyorum😞

Rain81 bol bol dua et ve evladını düşün gerisi Allah ve doktorlara kalmış bişey canım 🙂 Ben amelıyathaneye girerken ağlıyordum bana orda ki hemşireler ağlama korkmana gerek yok evladını göreceksin birazdan diye rahatlatmışlardı hep muhabbet etmiştik 🙂🙂 iğneyi vururken kedi duruşu var o haraketi yaptırıyorlar sana yardım ediyor biri zaten iğneyi de anlamıyosun belden olunca

lkayRazgatLolu canım o anestezi uzmanıyla ilgili bişey bende birşey kalmadı çok şükür canım herkesın bir değil kimi sırtı Beli agrıyor kımı ağır kaldıramıyor kımı bişey olmuyor .. 🙂

[bilinmeyen] amin canım cümlemizin evlatlarını inşallah 🙂🙂😍

Neye göre sezeryan diyorlar 😱 ben 29+1 im doktor normal gözüküyor diyor da bana boş geliyor o zaman sevineyim şimdilik 🙈

Damla________ benimde vajinamla ilgili bir sağlık problemim yüzünden normal Doğum yapamıyorum , normal yaparsam çocuğa bulaşır dedi doktor , 3 ayrı Dr gösterdim hepsi de sezeryan dedi..

İyi o zaman çok şükür bu yaşıma kadar bi sorun olmadı umarım olmazda normal olur ben istiyorum normal doğum allah yardım etsin sizlerede

Sondayı uyuşturduktan sonra taktırın ben öyle istemiştim hemşitrlere tembihledim annem doktorumada söylemişti bende spinal oldum çok rahat geçmişti tabi bünye meselesi şimdi ikinciye hamileyim 26 haftalık hamileyim benimde erken doğum riskim var kızım çok aşağıda zorunlu yatak istirahatim var yoksa doğuma kadar hastanede yatırcak doktorum hayırlısı bakalım bu doğumuda genel yapıcak doktorum ikinciye spinal önermedi bel ağrısından dolayı bakalım rabnim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

lkayRazgatLolu öyle düşünüyorum onun için değer ama işte parmağım kesilse bakamam o nedenle tam narkoz almayı düşünüyorum çok zor diyorlar uyanma sürecini 😓