• Gebelik
  • 36 haftalık hamileler kızlar ACİLLLLLLLL!!!

Sabahtan başlayan karın içi ağrım var her tarafı değil bi sağ bazen sol ağrım var kasık agrım yok karın içi ağrım var yaşayanınız var mı?
    Chan kasılma çok farklı canım onu ayırt ediyorum bu sanki karnımın içine iğne batırıp çekiyorlar😒
      Cantanem44 ben de böyle bir POST açmıştım canım. Tam da 36. Haftamda Yürüyüş yapmıştım. Hep yapıyorum ama o gün biraz rüzgar mi yedim çok mu yürüdüm neyse 3 gün. Hem karnimin içi sagdan Soldan hem kasiklarim sanki kramp görmüş bıçak batması olmuş gibi ağrıdı . Sonra gecti gitti cok sükür.Kendini yordun mu ?
        Belki karnin buyudugu icindir kuzum ben de senin haftandayim yasamadim oyle bisey ama istersen bi doktora gorun icin rahat etsin ilk gebelik oldugu icin tecrubesizim bende
          Bende boyle post acmistim 2 gun once ayni seyi bende yasadim hatta uyuyamadim ama eger cok siddetliysr doktorunuza sorun bence
            Gulayse0233 hayır canım dünden beri yatıyorum hiç iş yaptığım Yok yürüyüş desen o da Yok 😞sabah kalktım o kadar değildi sonra bi sağ bi sol iğne batırıp çekiyorlar karnımın içi genişliyor diye düşünüyorum ama işte ya değilse ...Doğum sancısı gibi değil kasıklarım ağrımıyor
              Cantanem44 Benimde sabahtan öyleydi bıçak batır gibi batıyordu solumda sağımda ama gaz sancısıymış bugün doğururum dedim içimden belki gazdır.
                Cantanem44 aynı seyler bendede oluyor hala aynı bebek buyudugu için yerleşmeye calıştugı için bir yerde toplanıyor benım hep sag tarafım sis mesela doktır normal dedi bebekde buyudugu için yeri daralıyor
                  kbrMEVA benim toplanma değil canım o normal benim karnımın içine bıçak saplıyorlar gibi bir agrı ona anlam veremiyorum
                    Elfsr12 benimde sancım olsa düşüneceğim ama sancı Yok sadece bıçak saplanır gibi bir Ağrı
                      Cantanem44 ben de 35 i yeni bitirdim bana da oluyor doktorum yalancı kasılmalar ve karın içi kas agrisi dedi. 10 dkda 3 kere olursa doğum diyebiliriz dedi. Ama yine de mutlaka doktoruna danışmalısın :)