• Gebelik
  • 36 haftalık hamileler kızlar ACİLLLLLLLL!!!

Bende boyle post acmistim 2 gun once ayni seyi bende yasadim hatta uyuyamadim ama eger cok siddetliysr doktorunuza sorun bence
    Gulayse0233 hayır canım dünden beri yatıyorum hiç iş yaptığım Yok yürüyüş desen o da Yok 😞sabah kalktım o kadar değildi sonra bi sağ bi sol iğne batırıp çekiyorlar karnımın içi genişliyor diye düşünüyorum ama işte ya değilse ...Doğum sancısı gibi değil kasıklarım ağrımıyor
      Cantanem44 Benimde sabahtan öyleydi bıçak batır gibi batıyordu solumda sağımda ama gaz sancısıymış bugün doğururum dedim içimden belki gazdır.
        Cantanem44 aynı seyler bendede oluyor hala aynı bebek buyudugu için yerleşmeye calıştugı için bir yerde toplanıyor benım hep sag tarafım sis mesela doktır normal dedi bebekde buyudugu için yeri daralıyor
          kbrMEVA benim toplanma değil canım o normal benim karnımın içine bıçak saplıyorlar gibi bir agrı ona anlam veremiyorum
            Elfsr12 benimde sancım olsa düşüneceğim ama sancı Yok sadece bıçak saplanır gibi bir Ağrı
              Cantanem44 ben de 35 i yeni bitirdim bana da oluyor doktorum yalancı kasılmalar ve karın içi kas agrisi dedi. 10 dkda 3 kere olursa doğum diyebiliriz dedi. Ama yine de mutlaka doktoruna danışmalısın :)
                Cantanem44 tamm iste bendede oylr oluyır sankı içerden diri dirir karnıma ine baturıyorlar gıbı oluyor bende 36+3 um bşde benım özellikle gece oluyor 10,gundur gece uykusu yok uyur gezer gibiyim
                  kbrMEVA benimde aynı canım hani diyorum Doğum olsa 5 dk bir 10 dk bir olur bu karın içi iğne batması çok çok farklı dinlendim geçti gibi gitsem mi bilmiyorum 🤷‍♀️