• Gebelik
  • 36 haftalık hamileler kızlar ACİLLLLLLLL!!!

Cantanem44 Benimde sabahtan öyleydi bıçak batır gibi batıyordu solumda sağımda ama gaz sancısıymış bugün doğururum dedim içimden belki gazdır.
    Cantanem44 aynı seyler bendede oluyor hala aynı bebek buyudugu için yerleşmeye calıştugı için bir yerde toplanıyor benım hep sag tarafım sis mesela doktır normal dedi bebekde buyudugu için yeri daralıyor
      kbrMEVA benim toplanma değil canım o normal benim karnımın içine bıçak saplıyorlar gibi bir agrı ona anlam veremiyorum
        Elfsr12 benimde sancım olsa düşüneceğim ama sancı Yok sadece bıçak saplanır gibi bir Ağrı
          Cantanem44 ben de 35 i yeni bitirdim bana da oluyor doktorum yalancı kasılmalar ve karın içi kas agrisi dedi. 10 dkda 3 kere olursa doğum diyebiliriz dedi. Ama yine de mutlaka doktoruna danışmalısın :)
            Cantanem44 tamm iste bendede oylr oluyır sankı içerden diri dirir karnıma ine baturıyorlar gıbı oluyor bende 36+3 um bşde benım özellikle gece oluyor 10,gundur gece uykusu yok uyur gezer gibiyim
              kbrMEVA benimde aynı canım hani diyorum Doğum olsa 5 dk bir 10 dk bir olur bu karın içi iğne batması çok çok farklı dinlendim geçti gibi gitsem mi bilmiyorum 🤷‍♀️
                Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim 🙏🏼 O kadar korktum ki huzursuz oldum eşim çok aceleci sabah bi dedim gidelim diye başımın etini yedi iyice panik yaptım biraz uyudum dinlendim haliyle geçti ama eşim biz yine gidelim deyip duruyor gitmeye de korkuyorum sanki Doğuma alacaklar Doğum zamanımız yaklaştı ya beni de korku sardı çalışıyorum yarın son günüm iZne ayrılacağım doktora gideceğim sanki sancım çıkacak beni yatıracak tek kalacağım diye aklım çıkıyor eninde sonunda yaşayacağız ama diyorum ya korkuyorum normalde olsa yazmadan giderdim son zamanlara geldik diye doğuracağım sanıyorum 😄😄😄
                Cantanem44 bende arada öyle oluyorum yada üşütünce yada arada sıkışıyormuşum gibi oluyorum ama tuvalete gitmiyorum sonra dediginiz gibi karnım ağrıyor hatta bazen o ağrıdan hareket edemiyorum sonra sıcak tutuyorum kendimi tuvalete çıkıyorum sonra geçiyor
                  Zeynepkizilgul evet afedersiniz vc ye gittim geçti gibi 🤔ben onunla alakalı olduğunu düşünmemiştim açıkçası birde dün kısa atlet vardı pijamada göbek altıydı gece önemsemedim yatağın içindeyim diye acaba karnımı mı üşüttüm malum gece 5 6 kere tuvalete kalkıyoruz 🤷‍♀️ bilemedim