babymomm benim önceden kullandığım vardı bende son haftalar artık başlarım😂
babymomm bizim hersey tastamam siz daha işime karar veremediniz mi ne diye sesleniyorsunuz bebişe😂
    BirsenT canım sancı için daha çok erken doktoruna sor bence bende 38+4 haftalık gebeyim benim bile sancılarım yeni yeni başladı senin çok erken başlamış
      Yasemin22 düne göre bugün daha iyiyim çarşamba kontrolüm o zaman soracam magnezyum içtim o iyi geldi çok şükür🙏🏻
        babymomm isim düşünün şimdiden ismine alışsın ben ismiyle sesleniyorum hep😍
          BirsenT isim konusunda tartıscagımızı bildiğimden hiç açmıyorum konuyu :) benim aklımda var da 🤣
            BirsenT evet canım magnezyum iyi geliyor benim Doğum yakın bekliyorum bende de hiç sancı yok☺️
              Yasemin22 ayy inşallah çok kolay bi Doğum nasip olur muhakkak yaz doğurunca bizde o gümlere gelsek ya çok merak ediyorum kızımı kime benzeyecek ama Doğumdan da bi o kadar korkuyorum😕😰
                BirsenT direk acile gitmelisin.
                Ben bunu dün yaşadım 🙈
                30haftalığım göbek altımda bi ağırlık hissettim direk gittim nat ye bağladılar biraz ağrı çıkınca serum takıldı 2saat sonra tekrar nat ye bağlandım ağrı ne çıktı ne çıkmadı gibi oldu toka denilen bişey bağladılar orda şükür ki ağrım çıkmayınca taburcu ettiler ve progestan verdiler rahim ağzı uzunluğu sağlansın erken doğumu tetiklemesin diye.
                İhmal etme sakın.
                Bizi dün sıpam çok korkuttu erkenden gelicek diye.
                Sağlıkla vaktiyle gelsinler inşallah 🤲🏼🍀♥️
                  umtfkmry çok geçmiş olsun canım bende erken Doğumdan çok korkuyorum zamanında gelsinler inşallah bugün öyle bi ağrım olmayınca gitmedim tekrarlarsa mutlaka gideceğim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim🙏🏻😘
                    adm

BirsenT teşekkür ederim canım sağ olasın.
                    Aman sakın ihmal etme derim.
                    Hepimizin evladı sağlıkla vaktinde gelsinler inşalla 🍀♥️
                      BirsenT ben hiç korkmuyorum canım normal Doğum olcak son 10 gün bakalım bizim oğlanın gelmeye niyeti yok😂😂