Ulkum BirsenT dayanamazsam hastaneye gidicem hiç böyle olmammıştım yalncı sncı oldgunu düşünüyorum ama bilmiyorum 😭😭😭
babymomm BirsenT siz ismi bile koymuşsunuz biz cok acemiyiz sanırım ilk ne alınıyor onu bile kararlastıramadık
babymomm BirsenT Kolay doğum yaptık diye yazarız inş 🙏🏼 Ben plates tooumu da aldım şimdiden doktor diyince egzersizlere başlicam açılma hareketlerine
BirsenT babymomm bizim hersey tastamam siz daha işime karar veremediniz mi ne diye sesleniyorsunuz bebişe😂
Yasemin22 BirsenT canım sancı için daha çok erken doktoruna sor bence bende 38+4 haftalık gebeyim benim bile sancılarım yeni yeni başladı senin çok erken başlamış
BirsenT Yasemin22 düne göre bugün daha iyiyim çarşamba kontrolüm o zaman soracam magnezyum içtim o iyi geldi çok şükür🙏🏻
Yasemin22 BirsenT evet canım magnezyum iyi geliyor benim Doğum yakın bekliyorum bende de hiç sancı yok☺️
babymomm BirsenT isim konusunda tartıscagımızı bildiğimden hiç açmıyorum konuyu :) benim aklımda var da 🤣
BirsenT Yasemin22 ayy inşallah çok kolay bi Doğum nasip olur muhakkak yaz doğurunca bizde o gümlere gelsek ya çok merak ediyorum kızımı kime benzeyecek ama Doğumdan da bi o kadar korkuyorum😕😰
Yasemin22 BirsenT ben hiç korkmuyorum canım normal Doğum olcak son 10 gün bakalım bizim oğlanın gelmeye niyeti yok😂😂