babymomm BirsenT Kolay doğum yaptık diye yazarız inş 🙏🏼 Ben plates tooumu da aldım şimdiden doktor diyince egzersizlere başlicam açılma hareketlerine
Ulkum BirsenT dayanamazsam hastaneye gidicem hiç böyle olmammıştım yalncı sncı oldgunu düşünüyorum ama bilmiyorum 😭😭😭
babymomm BirsenT siz ismi bile koymuşsunuz biz cok acemiyiz sanırım ilk ne alınıyor onu bile kararlastıramadık
BirsenT babymomm bizim hersey tastamam siz daha işime karar veremediniz mi ne diye sesleniyorsunuz bebişe😂
Yasemin22 BirsenT canım sancı için daha çok erken doktoruna sor bence bende 38+4 haftalık gebeyim benim bile sancılarım yeni yeni başladı senin çok erken başlamış
BirsenT Yasemin22 düne göre bugün daha iyiyim çarşamba kontrolüm o zaman soracam magnezyum içtim o iyi geldi çok şükür🙏🏻
Yasemin22 BirsenT evet canım magnezyum iyi geliyor benim Doğum yakın bekliyorum bende de hiç sancı yok☺️
babymomm BirsenT isim konusunda tartıscagımızı bildiğimden hiç açmıyorum konuyu :) benim aklımda var da 🤣
BirsenT Yasemin22 ayy inşallah çok kolay bi Doğum nasip olur muhakkak yaz doğurunca bizde o gümlere gelsek ya çok merak ediyorum kızımı kime benzeyecek ama Doğumdan da bi o kadar korkuyorum😕😰