melegiminannesi ☺️ Ben öyle olduğum zaman genelde kendimi tutuyorum canım kuruyemiş olsun meyve olsun ara öğün tarzı şeyler tüketiyorum en azından biraz süreyi uzatıyo yoksa kiloların önüne geçemeyiz 😄 ama senin bebeiş baya küçük
    Ezgiy evet tam yemeden doyamıyorum doyamayınca sürekli atıstırıyırum o daha cok kilo aldırıyor
    melegiminannesi Yemek yerine atıştır. Mesela fındık ceviz filan. 3 ana öğün 3 ara öğün ye. Onun dışında çok aşırı kilo alırsın. Şu an kaç kilosun ?
      melegiminannesi ben ben ben 😀 yiyorum aradan biraz zaman geçiyor miden kazınıyor ağzımda kötü bir tat oluyor bir şeyler yemek zorunda hissediyorum kendimi 🤦🏼‍♀️Haftamızda aynı
        melegiminannesi belli biödönem öyle geçiyor ben kendimi tutmadım sonuçta hamileyiz canımız istiyo, her zaman böyle devam etmicek bebek olunca da veriliyo☺️ Ben çokta kulak asmıyordum
          melegiminannesi ben varım canim benim ve birde üstüne ustlukk ben çok kilolu hamile kaldım ne yapacağımı bilmiyorum kendimi durdurmam lazim yoksa sıkıntı çok büyük bende 😔😔😔
            melegiminannesi ay şeker çok zor ya ilk kızımda gebelik şekerim vardı onu yeme bunu yeme 2 saatte bir neyle beslenir insan🙄 analık fedakarlık demek valla Allah yardımcımız olsun