Burcuveburcum zaten hipoglisemi hastasıyım kuzum ama 3 gün önce gittiğimde ölçümlerimle gittim 1 hafta ölcüp doktorum sıkıntı yok aclık şekerin cok az yükselmis düşük seker hastası olmana rağmen dedi zateb 2 saatte bir yemek zorundayım düşük şeker hastası oldugum icin gebelikten öncede vardı bu şeker hastalığı bende
Doymak bilmeyen ben 😥
nhlblr ahhaha gecmis olsun diyelim o zaman 😉
nhlblr tatlı asla canım cekmiyor elimde olsa limonu kabuğuyla yiyecegim öyle ekşi canın cekiyor ki tatlı yemem yasak hipoglisemi hastası oldugum icin aniden şekerim düşebiliyor bayılabiliyorum ki zatende tatlı yiyemiyorum istesemde midem bulanıyor 😉 ama bende senin gibiyim ama daha fazlasıyım
melegiminannesi tiroitlerin falan normal mi. Birde vitamin demir ilacı falan içmiyor musun. Bende öyleydim. Tiroit yavaş çalışıyormuş. İlactan sonra kesildi iştahım
25agustos sağlık ocağındaki doktorum troidin sınırda dedi 2.5 falandı kendi doktorum 1 ay sonra testi yenileyelim dedi suan fena değil dedi tabi aradan 3 hafta gecti bu olaydan. Ocean mumy kullanıyorum mide bulantım artmasın diye bidahaki ay demir vitamin kullanıcam
- Düzenlendi
melegiminannesi aynı bende böyleyim ama ben rahatsız oluyorum çünkü karnım gergin ama acıkıyorum yedikçe nefes almada sıkıntı yaşıyorum asla atıştırmayla olmuyor yam yemek yemem lazım🤨🤨. Bende 13 haftalığım
melegiminannesi yediklerini sayarken ben doydum 😂😂😂 bende açımm 🙄 10 haftaya girdik iştahsızlık bulantı derken 4 kilo verdim 😔Doyumsuzluk senin elinde olan birşey değil ama hafif şeyler atıştırmaya bak canım Allah yardımcın olsun
melegiminannesi tiroid için ilaç verirse bir de demir ilacıyla kesilir büyük ihtimalle iştahın canım 😊
melegiminannesi maalesef sivastayım ya😂
melegiminannesi ☺️ Ben öyle olduğum zaman genelde kendimi tutuyorum canım kuruyemiş olsun meyve olsun ara öğün tarzı şeyler tüketiyorum en azından biraz süreyi uzatıyo yoksa kiloların önüne geçemeyiz 😄 ama senin bebeiş baya küçük
melegiminannesi gece 3 te kalkıp menemen yaptıgımı biliyorum canım 🤣 eşim doktora şikayet etmişti artık beni
Ezgiy evet tam yemeden doyamıyorum doyamayınca sürekli atıstırıyırum o daha cok kilo aldırıyor
aaslii34 maalesef ben sayarkende yerkende doyamıyorum 😥 amin inşallah
25agustos kesilsefr kilo almak yerine versem 😉
Seda5892 tühhh 😉
Habibe24 ben atıstırdıkca atıstıraısm geliyor o da cok kilo aldırıyor
Habibe24 benimkide beni şikayet edecek yakında bende senin gibiyim saatin kac oldugu farketmiyor sürekli yiyesim geliyo
melegiminannesi Yemek yerine atıştır. Mesela fındık ceviz filan. 3 ana öğün 3 ara öğün ye. Onun dışında çok aşırı kilo alırsın. Şu an kaç kilosun ?
Bende aynen doymak bilmiyorum .
Arada uyuyorum bide.
Arada uyuyorum bide.