Habibe24 benimkide beni şikayet edecek yakında bende senin gibiyim saatin kac oldugu farketmiyor sürekli yiyesim geliyo
Doymak bilmeyen ben 😥
melegiminannesi Yemek yerine atıştır. Mesela fındık ceviz filan. 3 ana öğün 3 ara öğün ye. Onun dışında çok aşırı kilo alırsın. Şu an kaç kilosun ?
Bende aynen doymak bilmiyorum .
Arada uyuyorum bide.
Arada uyuyorum bide.
melegiminannesi ben ben ben 😀 yiyorum aradan biraz zaman geçiyor miden kazınıyor ağzımda kötü bir tat oluyor bir şeyler yemek zorunda hissediyorum kendimi 🤦🏼♀️Haftamızda aynı
melegiminannesi yine de verilmiyor canım. 😀
melegiminannesi belli biödönem öyle geçiyor ben kendimi tutmadım sonuçta hamileyiz canımız istiyo, her zaman böyle devam etmicek bebek olunca da veriliyo☺️ Ben çokta kulak asmıyordum
melegiminannesi ben varım canim benim ve birde üstüne ustlukk ben çok kilolu hamile kaldım ne yapacağımı bilmiyorum kendimi durdurmam lazim yoksa sıkıntı çok büyük bende 😔😔😔
melegiminannesi ben 18. Haftadayım bir türlü doyamıyorum çok acım diye şikayet edemedimmm bende mi problem var anlamadım 🤭🤭
melegiminannesi ay şeker çok zor ya ilk kızımda gebelik şekerim vardı onu yeme bunu yeme 2 saatte bir neyle beslenir insan🙄 analık fedakarlık demek valla Allah yardımcımız olsun
melegiminannesi been😂 doyma hissimi kaybettim resmen😂
Betttt bende öyleyim işte 😉
Burcuveburcum benim gebelikten öncedr vardı zaten simdi de var bilmiyorum sonumuz hayır olsun
deletedmom832 problem bizde değil sanırım çoğunluk doymuyor bizim gibi 😉
Askkokuluyavrum ama napalim canımız istiyor acıkıyoruz yemedende olmuyor 😥
Habibe24 bencede emzirince veriliyor sıkıntı yapmaya gerek yok
ikicocuklubiranne aynı seyler ve aynı hafta yol arkadasım oldun resmen 😉😉😉
mer bende uyku da var iste ekstra senin gibi 😥
YagmurDaskn 69.8 le hamile kaldım 71.5 im suan
melegiminannesi Daha dikkat edersen bi sıkıntı olmaz inşallah çok kilo almamaya çalış kendin için diyorum daha rahat hareket edebilmen için sağlıkla al kucağına inşallah ☺️❤️
13 haftalıkların geneli böyle sanırım, ilk üç ay yiyemedim acısını çıkartıyorum bende 😁