kızlar ben bi türlü doyamıyorum ya sürekli yiyorum az önce yemekten kalktım yarım saat gecti gecmedi simdi yine yiyorum en fazla 1 saat sonra yine acıkıyorum 13 haftalığım benim gibi doyduğunu hissetmeyen varmı ya 😥
Doymak bilmeyen ben 😥
melegiminannesi baya erken başlamışsın 😁 ben son 3 ay öyledim baya kilo aldm😁
Tekrar acıktığınızda meyve yeyin su için çay için.bişeylerle oyalanın.bende de arada öyle oluyor takılmıyorum geçiyor
melegiminannesi ay bu resmen ben 💙💙💙 ben buzdolabına mutfağa kilit takacam yeter ulen bu ne ya 🤣🤣🤣🤣
melegiminannesi banada öyle oluyor meyve yiyorum kuruyemiş atıştırıyorum yoğurt yiyorum bazen ne yiyeceğimi bilemiyorum🙄 14+4 🌸
melegiminannesi bende bi aralar öyleydim geçti gibi kısa süreli sanırım .🤭
Msalbyrk valla bilmiyorum ama tek bildigim sey doymadıgım 😥
Kelebegimmm valla ne yesemde o aclığımı bastıramıyorum corba iceyim doyarım dedim yok o da olmadı simdi biseyler hazırlıyorum yemek icin
Minejjan bende mi taktırsam acaba 😁 valla mide bulantısından da kötü bu doymamak ya 😥 kendimi sürekli bisey yerken buluyorum
Burcuveburcum benin sürekli normal yemek yiyesim geliyor öylr ayak üstü atıstırmayla asla yapamıyorum iste 😥
Semuss inşallah benimde gecer ya 😥
melegiminannesi karnın acikinca yoğurt ye su iç mesela yada kuruyemiş ye ben öyle yapıyorum artık yoksa 100 kilo olacam :(
Minejjan yok onlarla geciremiyorum maalesef kendimi bisey pişirip yaparken buluyorum bastırmıyor beni 😥4.aya girdik 3 ayda 1 bucuk kilo aldım bilmiyotum bundan sonra alırım heralde baya yiyorum cünkü
melegiminannesi 🙄 seni çok iyi anlıyorum atıştırmayla tatmin olunmuyor illa böyle yemek veya hamur işi olacak bende öyleydim 22 haftalığım kilo aldığımı fark edince Bi dur artık dedim hamuru kestim bakalımm bazen acıkma atakları geçiriyorum ama kendimi tutuyorum 💪🏻 Yemen’in sonu yok yedikçe mide büyüyor. Acıktığın zaman cacık falan yap ara öğünlerde bastırıyor biraz
melegiminannesi bende öyleyim yaaaa uff şuan aşırı acıktım mesala 😓😓😓😓
melegiminannesi geçer geçer yaz geliyor hafif şeyler yemek istiyor insan ztn ☺️
Sena1302 gündüz bastırıyorum ama gece saat 9 dan sonra böyle ne bulursam bazen bulamazsam canım ne çekiyorsa üsenmeden kalkıp yapıyorum ve yiyorum ne olacak benim halim bilmiyorum 😥 doktoruma söyledim bebeğin com hareketli o yüzden sürekli acıkıyosun dedi ama bilmiyorum 😥👶
Seda5892 ya napalım aslında biliyomusun istanbuldaysan söyle bi yere gidio tıka basa yiyelim 😥😉😉😉
Burcuveburcum zaten hep sağlıklı seyler aşerdim ama tam 12. Haftanın basında fena acıkmalarım basladı normaldede iştahlı biriydim zaten eşim bile artık diyor nasıl yiyosun doymuyosun diyo şaka yapıyorum sanıyo valla yarım paket makarna yedim az önce ondan 1 saat önce dolu tabak ekmekle corba ictim ondan 1 saat önce patates kızartması yedim allahım böyle doyamıyorum yaaaa dünyaları verin yerim yani 😥😥😥😥😥
Ara öğün ye biraz o şekilde zorla kendini. Mesela elma ye tok tutar. Kuruyemiş ye ben yanında süt içiyorum resmen şişip kalıyorum. Kefir falan içebilirsin. Yemek yerken ekmekten uzak durmaya calıs alışırsan zaten hiç yemek istemezsin ekmeği☺️ Kilo almamaya çalış canım ileride insan rahatsız oluyor karnın zaten büyüyor. Ben 23üm karnım top gibi varislerim falan oldu sırt üstü nefes alamıyorum vesayre. Çok yeyip kilo almadığım halde bebeğin ağırlığı yetiyor bedeni yormaya