melegiminannesi geçer geçer yaz geliyor hafif şeyler yemek istiyor insan ztn ☺️
Doymak bilmeyen ben 😥
Sena1302 gündüz bastırıyorum ama gece saat 9 dan sonra böyle ne bulursam bazen bulamazsam canım ne çekiyorsa üsenmeden kalkıp yapıyorum ve yiyorum ne olacak benim halim bilmiyorum 😥 doktoruma söyledim bebeğin com hareketli o yüzden sürekli acıkıyosun dedi ama bilmiyorum 😥👶
Seda5892 ya napalım aslında biliyomusun istanbuldaysan söyle bi yere gidio tıka basa yiyelim 😥😉😉😉
Burcuveburcum zaten hep sağlıklı seyler aşerdim ama tam 12. Haftanın basında fena acıkmalarım basladı normaldede iştahlı biriydim zaten eşim bile artık diyor nasıl yiyosun doymuyosun diyo şaka yapıyorum sanıyo valla yarım paket makarna yedim az önce ondan 1 saat önce dolu tabak ekmekle corba ictim ondan 1 saat önce patates kızartması yedim allahım böyle doyamıyorum yaaaa dünyaları verin yerim yani 😥😥😥😥😥
Ara öğün ye biraz o şekilde zorla kendini. Mesela elma ye tok tutar. Kuruyemiş ye ben yanında süt içiyorum resmen şişip kalıyorum. Kefir falan içebilirsin. Yemek yerken ekmekten uzak durmaya calıs alışırsan zaten hiç yemek istemezsin ekmeği☺️ Kilo almamaya çalış canım ileride insan rahatsız oluyor karnın zaten büyüyor. Ben 23üm karnım top gibi varislerim falan oldu sırt üstü nefes alamıyorum vesayre. Çok yeyip kilo almadığım halde bebeğin ağırlığı yetiyor bedeni yormaya
melegiminannesi şekerinize baktırın derim doktorum karbonhidrattan uzak durmamı söyledi özellikle gebelik şekerine dikkat edilmeli makarna ekmek patates hepsi üst üste biraz sakıncalı 🙈
melegiminannesi bende gündüz engel oluyorum ama akşam yemekten sonra aşırı tatlı isteği ve atıştırma isteği geliyor. Tatlı yapmayınca evde olmayınca sıkıntı Yok onun yerine elma yiyorum. Ama o da geç saatte iyi değil ne yapayım engel olamıyorum.birde süt içiyorum. Daha da canım bişey isteyince fındık kırıp yiyorum 10-15 tane 😭😭😭
Ssraa ya onuda düşünüyorum ama kendime engel olamıyorum o dediğin şeylerin coğu midemi bulandırıyor kokusu bile kuruyemiş mesela kokusu midemi kaldırıyor yoğurt yiyorum ama yok yemek yemek istiyotum canım😥
Burcuveburcum zaten hipoglisemi hastasıyım kuzum ama 3 gün önce gittiğimde ölçümlerimle gittim 1 hafta ölcüp doktorum sıkıntı yok aclık şekerin cok az yükselmis düşük seker hastası olmana rağmen dedi zateb 2 saatte bir yemek zorundayım düşük şeker hastası oldugum icin gebelikten öncede vardı bu şeker hastalığı bende
nhlblr ahhaha gecmis olsun diyelim o zaman 😉
nhlblr tatlı asla canım cekmiyor elimde olsa limonu kabuğuyla yiyecegim öyle ekşi canın cekiyor ki tatlı yemem yasak hipoglisemi hastası oldugum icin aniden şekerim düşebiliyor bayılabiliyorum ki zatende tatlı yiyemiyorum istesemde midem bulanıyor 😉 ama bende senin gibiyim ama daha fazlasıyım
melegiminannesi tiroitlerin falan normal mi. Birde vitamin demir ilacı falan içmiyor musun. Bende öyleydim. Tiroit yavaş çalışıyormuş. İlactan sonra kesildi iştahım
25agustos sağlık ocağındaki doktorum troidin sınırda dedi 2.5 falandı kendi doktorum 1 ay sonra testi yenileyelim dedi suan fena değil dedi tabi aradan 3 hafta gecti bu olaydan. Ocean mumy kullanıyorum mide bulantım artmasın diye bidahaki ay demir vitamin kullanıcam
- Düzenlendi
melegiminannesi aynı bende böyleyim ama ben rahatsız oluyorum çünkü karnım gergin ama acıkıyorum yedikçe nefes almada sıkıntı yaşıyorum asla atıştırmayla olmuyor yam yemek yemem lazım🤨🤨. Bende 13 haftalığım
melegiminannesi yediklerini sayarken ben doydum 😂😂😂 bende açımm 🙄 10 haftaya girdik iştahsızlık bulantı derken 4 kilo verdim 😔Doyumsuzluk senin elinde olan birşey değil ama hafif şeyler atıştırmaya bak canım Allah yardımcın olsun
melegiminannesi tiroid için ilaç verirse bir de demir ilacıyla kesilir büyük ihtimalle iştahın canım 😊
melegiminannesi maalesef sivastayım ya😂
melegiminannesi ☺️ Ben öyle olduğum zaman genelde kendimi tutuyorum canım kuruyemiş olsun meyve olsun ara öğün tarzı şeyler tüketiyorum en azından biraz süreyi uzatıyo yoksa kiloların önüne geçemeyiz 😄 ama senin bebeiş baya küçük