Rabia12 Sedef-345 sigortanız ne kadarını karşılıyor canm hangi sigortayı yaptırdın bende o hastaneyi istiyorum da merak ediyordum hep
Sedef-345 Rabia12 çalıştığım kurumdaki sigortadan dolayı karı koca aynı kurumda çalıştığımız için fark ödemiyoruz.
Meryem12 selocan7 ben çok memnunum 2 kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması vardı bahar hanım anladı yoksa diğerleri kalsa öyle giderdi. Güler yüzlü ve herşeyi çok inçe detaya kadar düşünüyor. Kişi nasıl istiyorsa ona ayak uyduruyor ben çok memnunum 😌
Hemsirehatice dorukhan_nehirada_moms normal 2300 zorunlu sezeryan 3000 istege baglida 4000di Galiba . Ayni hastane niye farkediyor acaba
ElifMete Ilknur1995 merhabalae cok sukur dogumum oldu darısı sizlerin başına inşallah ☺️ 40+4 de doğum yaptım
Nursahin Azizegok tulin hanim ayin 19.dan itibaren atasehir avicenna hastanesinde çalışmaya basliyor bilginiz olsun
Dilanmurat RdvnMlkn bnde ilhan varanka gdyrm çok memnunum orda dogumumu yapcm inşallah özelden geçiş yaptm hatta çok temiz ilgili alakalı bi hastane