Azizegok Evet ayrılmış hastane ile yolları ayırmışlar benim doğumuma çok az kaldı beni hastane aradı ayrıldı diye
Nursahin Azizegok tulin hanim ayin 19.dan itibaren atasehir avicenna hastanesinde çalışmaya basliyor bilginiz olsun
Azizegok Nursahin evet bende emsey de olduğunu gördüm instagram dan ama orayı araştırdım geçen yıl zorunlu sezaryen 4000 tl mis bu sene ne kadar olur belli değil
Hemsirehatice dorukhan_nehirada_moms normal 2300 zorunlu sezeryan 3000 istege baglida 4000di Galiba . Ayni hastane niye farkediyor acaba
dorukhan_nehirada_moms Nursahin kkkartal da 7 palmiye sitesinin ustunde minibus yolunda eger kartal umut hastanesiyse
selocan7 Meryem12 ben nilüfer hn a gidiyorum çook tatlı sakin bir kadın ama doğum bayram haftasına denk geliyor haziran bası eger tam tutarsa dr um olmazsa baskasıyla doguma girerim diye tedirginim sizin ki nasıl tüm dr ları tanımak lazım 🙈
Meryem12 selocan7 ben çok memnunum 2 kürtaj oldum ve kan pıhtılaşması vardı bahar hanım anladı yoksa diğerleri kalsa öyle giderdi. Güler yüzlü ve herşeyi çok inçe detaya kadar düşünüyor. Kişi nasıl istiyorsa ona ayak uyduruyor ben çok memnunum 😌
Rabia12 Cellys hangi dr gidiyorsun canm burada süsleme dahil 9000 yazmışsın süsleme parası ayrı mı alıyorlar
Rabia12 Sedef-345 sigortanız ne kadarını karşılıyor canm hangi sigortayı yaptırdın bende o hastaneyi istiyorum da merak ediyordum hep