Brknly Mervealmn merhaba Saynur hanıma bende gidiyorum ama mesaj konusunda biraz sıkıntılıyım geri kalan Herseyi çok güzel ilgili ama ne zaman yazsam ya cevap vermiyor. Her zaman öyle diyemem sizin de öyle mi
Sinemdenizci Biranneady1 bende Delta Hospital de yapacağım. Doktorunuz kim acaba bir de fiyat aldınız mı Doğum için ?
Biranneady1 Sinemdenizci 1600normaldoğumm szryan 200 isteğe bağlı szryn 3000binn doktrm reyhan hanımmdı lakimm başka biir jastaneye gdyrmm şuann ama ordann memmnunndumm
Ozlemyy Sinemdenizci delta da faruk beye hamilelikten önce kontrole gitmiştim hiç memnunn kalmadım ona gitmeyin
Sinemdenizci Biranneady1 teşekkür ederim peki özel değilse neden değiştirdiniz doktorunuzu. Acaba memnun kalmadığınız bir durum mu yaşadınız ?
Biranneady1 Sinemdenizci hayırr sadece reyhann hanımm biraz sezeryen yönliklii bi doktormuşş galiba oyüzden ben normallistdğim içinn değiştrdmm canm
selocan7 24fatma canım inan şimdi gördüm ya kusura bakma muayene 180 diye biliyorum ama benm iş yeri anlaşmam vardı indirimli ödüyodum bi telefonla dogru bilgi alabilirsin 😌
melegiminannesi Özel koşuyolu medipkol hastanesinde seval patayla birlikte yapıcam hayırlısıyla 😀❤ annemde aybı hastanede ameliyathane teknisyeni annende doğumuma girecek inşallah 👋❤😀