Bende iki hastane arasında gidip geliyorum sancaktepe ilhan varanak mi yakin bizde bide umraniye egitim arastirma o biraz uzak bide umraniyede hic kaydim yok alirlar mi
    RdvnMlkn kaydın olmalı canım bende son iki ay kala gelmeye başladım buraya öncesinde hep itf yada zeynep kamile gidiyodum dr baştan tahlil şu bu falan istedi hastanede olsun madem burda doğum yapacaksınız dedi
    Minnoslar ilgi ve guleryuz kesinlikle çok tatlı bir bayan.benim ada tip hast.doktorumdu sonra m3dival parka geçti ben maddi olarak alr9ndan kalkamam diye ada tıpta başka bir doktora devam ettim ama baktım olmuyor 35.haftada geri döndüm neslihan hanıma
      ElifMete merhaba bende bezmi alem dragosa gidiyorum, İlk aylardayız doğum fiyatlarıyla alakalı ayrıntılı bilgi almadım henüz, fotografçı dahil demişsiniz oda süsleme hizmetide varmı hastanede? (Extra ücrette olabilir)sizin doğuma az kaldı sanırım Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin, doğum sonrasıda hastane tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
        Berraaa18 benim doktorum dolayısı ile biraz daha normal fiyattan indirimli oluyor fakat sanıyorum fiyatlar 10000 civarı epidural ve sezeryan fiyatları biraz daha yükseliyor
        Taila Rabbim dert keder vermesin 9 ayi devirdn az daha sık dişini😇😊😘
          Mervezngn normal Doğum değil sezeryandı benim ama 9 saat doğumhane de sancı cektim bekledim sancı odaları iki kişilik gayet geniş ve ferah oda içerisinde tıvaleti var tertemiz ve özel hastaneden farksız lüks yeni ve bakımlıydı ilgi alaka çok çok iyiydi ki ben gece bekledim nöbetçi ebeler olmasına rağmen çok ilgili ve naziklerdi açılmaya bakarken bile sakin ol canım şimdi derin nefes al diye yönlendirdiler sezeryan olucagım icin sonda takıldı onda bile çok nazikti şimdi derin nefes al canım hiç acımicak korkma çok kısa sürücek diye hep rahatlattılar allah razı olsun aynı zamanda ameliyathaneye girdiğimde hem soguktan hemde korkudan baya bi titredim üstümü battaniyelerle örttüler doktor yüzümü oksadı sakin ol kızım bak birazdan bebeğine kavuşacaksın diye hemşireler de aynı zamanda ellerimi tuttular ben sakinleşmeden asla başlamadılar doguma allah razı olsun diyorum yani çok memnun kaldım ben o yüzden tekrar aynı hastanede dogumumu istiyorum
            Taila yaaa bana mutlaka bilgi verir misiniz nasıl nazik biri mi çok merak ediyorum gerçi ben dogumumu nida hanımın yaptırmasını istiyorum mükemmel bir doktor kendisi ama bu ay gebe bölümüne bakmıyormuş diğer aya insallah