Mrymela süsleme dahıl degıl ☺️aynen son gunlerım artık ama gelmeye niyeti yok
Cok saaolun Hepımız ıns saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı🤲🏻☺️
    Sedef-345 acıbadem altunizade normal doğum 22 milyar olmuş diyorlar dogrumu acaba
      RdvnMlkn en zoru bu son zamanlar devlette yapmayı düşünüyorum ama şimdi şeytan diyor git özele istediğin güne alsn ameliyata 🙄
        mom02636 bugün muayne oldum canım normal ilgisi falan aklındakileri sen sorucaksn yoksa pek önemsemiyorlar hepsi aynı ya 🙄
          Ben 3 yıl önce Çamlıca erdemde doğum yaptım yine oraya tülay hnm a gidiyorum doğumumda ebeler okadar ilgiliydiki hala dua ederim ağzım dilim kurumuştu bana yudum yudum su verdiklerini hiç unutmam tabiki herkesin tecrübesi ayrı iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim 🤲🏻
            Taila Valla ben hep diyorm maddi durumunuz varsa ozele gidn
            OgretmenEva nasıl bir doktor çok duydum onun adını. Güler yüzlü ve ilgili mi ? Birde aşırı yoğun oluyormuş yeterince ilgilenebiliyor mu?
            mom02636 anlattığınıza göre cok güzel görünüyor genelde devlet hastanesi deyince insanlar korkuyor
              RdvnMlkn aynen oyle bana yakin birtek orasi var mecburen oraya gidiyorum. Ama memnunum 👍
              Kartal umut Sibel hanım ❤️
              Xxzynpxx şahane bi doktorr cok iyi ilgileniyo bi kere kartaldayken gitim cook memnun kaldim muane ucreti ne kadar