Hbsanneoluyo ben de emin olamamıştım canım aynı dediğin gibi peçeteye geldi. Nişanındır o akıntı senin. Takip et devamı da gelecektir rahim ağzın inceliyordur
    SydYsf durursun canım Allah o gücü veriyor. Sancılara odaklanma başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. Tek yardım edebilecek Allah. O yüzden bol bol dua et ve çevrendekiler de etsinler
      yildizlarinalti amiin inşallah hayırlısıyla kavuşalım❤️Teşekkür ederim canım genelde yapılıyor diye duydum da sizden tecrübe edinmek istedim ☺️
      yildizlarinalti allah analı babalı büyütsün darısı başımıza 🙏🏻 Benim birkaç sorum olucak doğumunu devlet hastanesinde mi yaptın? Bide ıkınmayla birlikte tuvalettimizde gelmiyor mu bu bana baya merak oldu
        yildizlarinalti bende daha 32+6 dayim ama neden bilmiyorm hic korkmazdim simdi beni bi korku sariyor. Deli gibi agliyorm. Hatta normal dogum istiyorm ama bir yandan da korkuyorm. Simdi yazini okurken aglayarak okudum. Deliriyorum galiba bana biseyler oluyor 😰 . demissin ya hani koynuma kattilar agladim falan. Okadar istiyormki o ani yasamayi. ❤ Allah anali babali buyutsun saglicakla buyutsun . cok tuhaf duygular icindeyim ...
          SydYsf nisan renkli mi olur hep acaba benim bugün renksiz akintim çok yoğun şekilde geliyor ve vajinada çok kötü batma hissim var 😢
            Mervettt canim boyle bildigin sümükümsü bisey benimki de renksizdi doktorumu arayip sordum ... oda nisan dedi
            Elemon benimde 2 Cm. Di suni sanciya basladigim da 8 é kadar hissetmedim 8 Cm den sonra şiddet artti sonra suyum geldi yarım saat sonra da doğuma girdim