yildizlarinalti bende daha 32+6 dayim ama neden bilmiyorm hic korkmazdim simdi beni bi korku sariyor. Deli gibi agliyorm. Hatta normal dogum istiyorm ama bir yandan da korkuyorm. Simdi yazini okurken aglayarak okudum. Deliriyorum galiba bana biseyler oluyor 😰 . demissin ya hani koynuma kattilar agladim falan. Okadar istiyormki o ani yasamayi. ❤ Allah anali babali buyutsun saglicakla buyutsun . cok tuhaf duygular icindeyim ...
    SydYsf nisan renkli mi olur hep acaba benim bugün renksiz akintim çok yoğun şekilde geliyor ve vajinada çok kötü batma hissim var 😢
      Mervettt canim boyle bildigin sümükümsü bisey benimki de renksizdi doktorumu arayip sordum ... oda nisan dedi
      Elemon benimde 2 Cm. Di suni sanciya basladigim da 8 é kadar hissetmedim 8 Cm den sonra şiddet artti sonra suyum geldi yarım saat sonra da doğuma girdim
        Hbsanneoluyo ben 39 oldum nişanlım gelmedi sancılarım oluyor kasılmalar da var ama doğum sancısı yok 40bitene kadar doğurmazsam suni sancı verilecek
          Ebrufarid gerçekten mi 8’e kadar hissetmedin canım ? Maşallah valla. Keşke bende öyle kolay olsa.
            yildizlarinalti ya çok güzel motive ettin zaten çok normal Doğum istedim ama korkumdan acaba sezeryan mı olsam dedim yapamam mı dedim ama çok iyi geldi yazın SS aldım 😊 sürekli bunu okuyacağım 🙏🏻 Birde bu Meryem ana otunu nereden aldın ?
              meeese amin inşallah darısı başınıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah 💗💗
              Nilfev_ kolay Doğum yok ama krizi fırsata dönüştürmek var. Çünkü her an yavrumuza kavuşmak için geçiyor. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna caanım 💗
                Elemon evet cnm adet sancısı gibi vardı o da can yakmiyordu şükür ama gerçekten zor olmuyor Allah öyle bir güç veriyor ki sanci kesilDigi An 1 dk dinlendiriyor sürekli sanci olmuyor 2 dk sancı çekiyorsan sonra biran kesiliyor nefes alıyorsun kendini odakla normalde. Doğuma kolay olacak de sakin bağırma nefes alıp vererek karşıla geçiyor emin ol
                  Minosmi amin darısı başınıza inşallah 💗 özel hastanede yaptım bir gece kaldık evimize döndük. Evet ıkınmayla birlikte tuvaletini de yaptığın oluyor ama bunun ebeler de farkında hatta seni de rahatlatıyorlar normal bi şey diye. Hiç öyle bi derdinin olmasını istemiyorsan lavman yaptırmalısın canım
                  yildizlarinalti maşaAllahh sübhanAllah 😊 duygulandım okurken, Rabbim evladınızı hayırlı eylesin. Bizede sizin gibi dirayetli olup kolay doğumlar nasip etsin inşaAllah 😊 bende 39+1deyim hala bişey yok sancılarım dün 3 kere 8e kadar çıktı nstde ama umutsuzluğum artıyo ve korkularım çoğalıyo, hikayeniz içime su serpti Allah razı olsun 😊
                    Dilara001 canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duyguları ben de yaşadım daha evli değilken bile normal Doğum isterdim son anlar yaklaştıkça beni bir korku sarıyordu. Banu çiftçinin Doğumla ilgili 2saatlik bi videosu var onu falan izledim kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalıştım. Doktorum da rahatlattı telaş yapma ne yapacağına ne edeceğine doğum anında karar verirsin akışına bırak vs gibi.. inşallah en güzel şekilde geçer 💗