Kbra89 Canım kanaman , değişik şekilde akıntın , bebeğin hareketlerinde azalma yok ise korkma sorun olmaz 👍🏻
    Nurrrrr inşallah canım bebeğin hareketlerini henüz hissetmiyorum 14+4 ama kanamam olmadı şükür ama tedirgin oldum yinede 😔
    Hiçbişey olmaz durduk yere sancın yoksa hali çırpıyorum koltuk itip yer değiştirdim geçen 10 kilo taşıyorum eve su falan hiçbir sorunum yok çok şükür
      Kbra89 ben o haftalarda koltukların yerini değiştirip itip kaktırıyordum bisi olmadı çok şükür kendim aklıma geldim görünce sonra oturup allam ins bisey olmaz diyodum 🤦🏻‍♀️😀
        Elikkk maşallah ne güzel içim rahatladı bu yorumu görünce
        Kbra89 kanaman yoksa korkma canım bende çok ağır şeyler ittim kaldırdım ama şükür bir sey olmadı kanama falan. ama dikkatli olmaya çalış 🙏
        Kbra89 bi şey olmaz. Sadece ağır bi şey kaldırdığımızda tum vücut kasılıyo ve bu çocuğa zararlı o yuzden olmaz diyo her kes. Tabii dikkat etmek lazım. Ama bi kereylede bi şey olmaz. Orta sehpa pekte ağır bi şey deyldir. Sizinki nasıl gerçi bilmiyorumda
        Aysktr yaaa aynı ben 😂 bende itmemem lazım kaldırmamam lazım ama dur Bi deneyim bişi olmaz diye diye ittim kaldırdım hep sonra da bebeğime anneemm seni yordum kusura bakma deyip üzülüyordum 😀
          Kbra89 korkma canim ben hamile oldugumu bilmeden bilasik makinesi tasidim hemde oyle bi tasimaki merdivenlerden yukari cikardim esimle birlikte hic bisey olmadi bunu yaptigimda 4 haftalikmis iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim simdi 36 haftaligim
          Allah razı olsun hepinizden içim çok huzursuzdu yorumlarınızı okuyunca rahatladım ilk gebelik olduğu için sanırım biraz evham yapıyorum ama yine de dikkatli olmak lazım tabi
          Kbra89 mumkun mertebe agir kaldirma ittirme vs vs...Doktorum bu konuda kac defa uyardi.Agir kaldirmiyoruz vs diye...Aklinda bulunsun...Allah gostermesin bir sey olmaz diye devam ederiz o an olur allah yazdiysa bozsun...Bosver itme dursun yerknde...
            Anneyimmmmm hahahah kurtlu gibi 😂 ertesi gün yine aynı bu sefer başka bisey çıkıyo ama hep can sıkıntısıydı bunlar şimdi kurtlu hallerimden eser kalmadı yuvarlanıyoz seninde mi aynı 😂
              Kbra89 Olmaz birsey ztn 14 haftaliksin bn 9 hafalikken dip kose temizlik yaptim koltuklara kdr ittim yerlwstirdim hicbsy olmadi korkma kuzum o kdr. Ztn belli eder kendni hareket edemezsin byle durumlarda pek eger rahat edebiliosan bsy yoktur
              Elikkk aynen bende ilk haftalarda soba kurdum hemde şu ağır olanlardan tuğlalı belki bilirsiniz sonra kazan kaldırdım bi güzel gardrop itekledim yatağa kendimi attım falan 😂 allaha şükür geleceği varsa gelir ya. Şimdi 6 ay bitiyor prensesim haziranda kollarımda olacak inşallah ☺️☺️❤️
              Kızlar zaten tutunacak bebeği ömrü varsa kim engeleyyebilir ne olursa olsun düşmez yani çok var yatan hareket etmeyen bebeğini düşürenler o yüzden ömrü varsa yaşar hiç dert etmeyin he bu demek degilki atlayalım zıplayalım ama çokta hasta gibi yapmaya gerek yok kendimizi 😁
              Yorumları okuyunca anladım ben biraz fazla pimpirikliyim sanırım 🙈😃
                Kbra89 aynen rahat ol kuzum dikkat et ama kendini sıkıntıyada sokmaya gerek yok