Anneyimmmmm hahahah kurtlu gibi 😂 ertesi gün yine aynı bu sefer başka bisey çıkıyo ama hep can sıkıntısıydı bunlar şimdi kurtlu hallerimden eser kalmadı yuvarlanıyoz seninde mi aynı 😂
    Kbra89 Olmaz birsey ztn 14 haftaliksin bn 9 hafalikken dip kose temizlik yaptim koltuklara kdr ittim yerlwstirdim hicbsy olmadi korkma kuzum o kdr. Ztn belli eder kendni hareket edemezsin byle durumlarda pek eger rahat edebiliosan bsy yoktur
    Elikkk aynen bende ilk haftalarda soba kurdum hemde şu ağır olanlardan tuğlalı belki bilirsiniz sonra kazan kaldırdım bi güzel gardrop itekledim yatağa kendimi attım falan 😂 allaha şükür geleceği varsa gelir ya. Şimdi 6 ay bitiyor prensesim haziranda kollarımda olacak inşallah ☺️☺️❤️
    Kızlar zaten tutunacak bebeği ömrü varsa kim engeleyyebilir ne olursa olsun düşmez yani çok var yatan hareket etmeyen bebeğini düşürenler o yüzden ömrü varsa yaşar hiç dert etmeyin he bu demek degilki atlayalım zıplayalım ama çokta hasta gibi yapmaya gerek yok kendimizi 😁
    Yorumları okuyunca anladım ben biraz fazla pimpirikliyim sanırım 🙈😃
      Kbra89 aynen rahat ol kuzum dikkat et ama kendini sıkıntıyada sokmaya gerek yok
      Kbra89 riskli bi hamileliğin yoksa birşey olmaz canım koltukları çekip duruyorum bende perdeleri aşıyorum vs kanaman çok ağrım olmadıkça yormadan yao birşey olmaz
      Kbra89 deli gibi temizlik yapıyorum uzanıyorum eğiliyorum bütün gün ayakta geçiyor yemekti Camasirdi 32+3 olduk Allahin izniyle hiçbirşey olmaz sakınan göze çöp batar😊
      Kbra89 ben salak gibi baza kaldirdim hali felan tasiyorum ama herseyi birisbde beklemekte beni sinir ediyo ama daha zrlamicam kendimi 32+1deyim oglumun hareetleri iyi ama artik cok yorgun hissedouorum evi temizledikten sonra belim kopmus gibi sanki
      Aysktr yok ben hala kurtluyum 19 haftadayım daha. bende yuvarlanacağım günlere gelirim inşallah 😀
        Bende. Çok dikkat etmiyorum evde iş yaparken eşim çok kızıyor ama napıyım unutuyorum sürekli de onu çağırmak şunu yap bunu yap diye daha zor geliyor vakit kaybı🤭🤭artk Allah’a emanet 🙄
        Kbra89 kanaman ve ağrın yoksa hiç korkma ☺ ben bilmeden ağırlık kaldırarak yoğun spor yapıyordum, koşuyordum sabahları, ev taşıdım hatta o arada üstüne bir de uçağa bindim 😀 yani tutunmasını alkışladık öğrenince. Sakınan göze çöp batar kelimesi çok doğrudur. Dikkatli olmak gerek tabi ki ama kendini psikolojik sıkıntıya sokma o daha zor 💪😙
        Sakınan göze çöp batar kafasındayım ben, abartmamak kaydıyla tabii.
        Kbra89 böyle ufak tefek şeylerden birşey olmaz Allah'ın izniyle merak etme😉
        Kbra89 canim ben 9ayliğim yatagin bazasini kaldiriyorum arada cok sukur daha bir seynolmadı. Agrin sancin olmadisa korkma🥰
        Kbra89 iyi düşünün iyi olsun 🤗 ben bugün 38 haftalık oldum evimin temizliğini hala tek başıma yapıyorum hatta öğlenden beridir de yapıyorum artık çok ve çabuk yorulduğum için dinlenerek yapıyorum ben kendimi pek sakınmadım açıkçası sakinilan göze çöp batar diye ama çok şükür ki sağlıklı bir gebelik geçirdim size de aynını diliyorum 🙃
        Ben hamile olduğumu bilmeden neler yaptım duysan ağzın açık kalır😥 Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım o sıralar ve bırakır bırakmaz hamile kalmışım ve düzenli adet görmeye de devam ettiğim için kesilmedi Yani ilk aylar adetim kesilmedi hamileyken. hamile olma ihtimalim aklımın Bile ucundan geçmedi. doktor var annemin arkadaşı ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün şok oldum hemen anlatmıştım yaşadıklarımı dedi ki bu bebeğin düşmemesi mucize😥 2. Ayıma kadar defalarca kez lunaparka gittim şu en tehlikeli havada taklalar atan oyuncaklara bindim kaç kere hemde. Denize gittim aquparka gittim kaydıraklara felan atladım. Günde 1 paket sigara içiyordum (şuan ağzıma sürmüyorum) normal de alkol felan içmeyiz biz ayda yılda belki bir kere az birşey olur ne hikmetse o zaman eşimle dedik hadi bugun biraz içelim eğlenelim😥 banyoda düştüm sonra hem de öyle bir düşmek ki anlatamam ayağım kaydı çok sert düştüm duşakabinin camı kırıldı hatta😂 ağır da kaldırdım hem de nasıl kaldırıyordum koltukları kaldırıp altını süpürüyordum hep tv ünitesini kaldırıyordum çalışıyordum da o sıralar iş yerinde ağır ağır kolileri indirip kaldırıp durdum Allahım saymakla bitmez daha neler neler. İnanmıcaksın ama bunlar olurken hamileydim haberim yoktu 2 2 buçuk ay felan bilmeden neler yapmışım şuan 39 haftalığım bebeğim çok şükür ki sağlıklı ama öğrendiğimden beri başımdan kaynar sular döküldü valla elimi bile sürmedim hiç bişeye sen gene de kaldırma ağır kendini yorma bana birşey olmadı diye herkese olmayacak diye bişey Yok sonuçta kendine dikkat et yani demek istediğim düşürmeyen Allah düşürmüyor demek ki
          ozlemturgay aman Allahım şaka gibi gerçekten bebeğiniz i Allah korumuş nasibi varmış bir şey olmamış çok şaşırdım okurken 🙈