40+0 Doguramıyorumm imdat 😁😁
CansuCaTurkmen şimdi 7 hurma yidim hergun üç yiyordum 🤒 bnce sarimsak yiyelim biz ben adet olamayınca sarimsak yiyordum ertesi güne geliyordu 😠 belki işe yarar
Miraela aynen evde doğurucaz bu gidişle sancıları umursamayıp 😂😂 nstde çıkıyomu peki sancıların ?
SevgibiR 😂😂😂 ayy Allah yardımcımız olsun gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık 😂😂😂 bende maydanoz deniyordum o zamanlarda maydanoz mu denesem 🤦🏻♀️ Hurma bi işe yaramadı 3-5-7 şeklinde yiyordum bende ama 🙊
CansuCaTurkmen 60la 80 arasi birkac sanci cikti ama yalanci. Simdi oda yok. Yarin yine nstye girecegim. Pazartesiye kadar gelmezse suni sanci 🤲
Miraela bana da aynısını uygulayacaklar 😬 pazartesi gidicem bende gelmezse eğer bi gün verip 🥴🥴🥴🥴
CansuCaTurkmen yok kız maydanoz ben hep yiyom 😂aklıma gelince kahvaltıda fln yiyim bişi yapmiyor o
CansuCaTurkmen o günde gitme😂isim var de haha bekle Kendi sancini
Bende 39+5 günlük hamileyim. Pazartesne kadar doğmazsa suni yada sezeryanla bebeği Alıcak doktorum. Muaneye göre karar vericek.
SevgibiR ben kaynatıp içiyodum ama öyle faydasını görüyordum bilmiyorum bünye galiba 😬😬
SevgibiR vereceği günü merak ediyorum gün versinde bi bakalım 41 diyo çünkü sonrası riskli olabilir tehlikeye atmak istemem 🤷🏻♀️
Bende 40 haftalığına pazartesiyi kadar gelmezse gel dedi ama suni verip baslatirmi bilmiyorum inş kendi sancımız gelir
CansuCaTurkmen pazartesi suni sanci mi verecekler canim sanada