ikimelekannesi___ biz 19 haftalığız
18+1 Hamileyim bebeğimi hala hissedemedim?
ikimelekannesi___ ya canim uzulme her kes ayni hiss edecek die bi sey yok ben 20 haftalik oldum ama bagirsak haraketleri falan karisdiriyorum anlamiyorum bebekmk qazmi ya bagirsakmi onemli olan sagligi rahim genis oldugu icin gobeyin yoktur teyzemin kizinda gobeyi 9 ayda azacik cikmisti hic hamile degildi sanki ama saglikli bebeyi oldu onemli olan iyi olsun da hiss ederiz
ikimelekannesi___ 19.haftamda başladı benim. Herkes soruyor hissettin mi diye çok sinir oluyordum yok ben 14 te hissettim Yok 16da şu bu kayınvalidem falan söylüyordu patlamak üzereydim artık. Herkesin farklı farklı neticede.kimisi 22 de bile hissedebiliyor.yüreğinizi ferah tutun bebişinizin kalbi atıyor ve elbette hissetmeye başlayacaksınız 🤗
ikimelekannesi___ hamilelikte 6 kilo aldim , göbegim cikti baya bi ☺️ Ama kendine stress yapma cogu insanlarin göbekleri gecte cika biliyor kimisinin 5 ay sonra cikanida var
meeese o kadar iyi özetledin ki durumu aynı benim gibi
ikimelekannesi___ 21 haftalık hamileyim ama hala hissedemedim
_eda8 benim içinde dua edermisin hamileler in duası kabul olur rabbim bana da sağlık sihhatli bir kız evladı nasip etsin lütfen
ikimelekannesi___ inşallah canım 😊
ikimelekannesi___ kiz daha dur bu ne telaş.
- Düzenlendi
Shrydn ilk ya ondan galiba bu telâş 😄😄
ikimelekannesi___ benimde ilk gebeliğim uç dört gündür hissetmeye başladım suan18+5iz oglumla
ikimelekannesi___ ben 17 haftam civarında pıt pıt bi şeyler hiss ediyodum ama cocuk olduguna emin degldim. Tabii ilk cocuk olunca hevesliyim haraket etsin istiyorum. 19 haftamdayken ultrasondaydım yine hiss etdim doktora sordum evet ayakları orda kımıldıyo onu hiss ediyosun dedi. Çok mutlu olmuştum. Ondan sonra haraketler sertleşdi. 22 den sonra daha da emin oldum bebek haraketi olduguna. 24 haftamda balık gibi yuzmesini hiss etmeye başladım😊 tabii seninkide haraket ediyodur ama sen ayırt edemeye bilirsin. Cunki qaz oluyo bağırsak oluyo. Karıştırıla biliyo
Shrydn dogru soyluyirsun canin haklisin umarim benimde oyle olur da hissrderim artik bebisimi cok ozledim vallahi
ikimelekannesi___ canım iç karın diye bişey var kimilerinde küçük olur kimilerinde büyük benimde cıktı biraz kilo et yağ oranlarıda etkiler takılma zamanla inşallah cıkıcak elbet
ikimelekannesi___ 😂😂😂😂😂 18+5 bendede pek tık yok
Zozantmr
ikimelekannesi___ bnde 18 haftaligim cinsiyeti hala ogrenemedim siz ogrendinizmi bide bebek gostermiyo cinsiyetini😁gostermesi yani hareketli olmasi icin dr giderkn ne yesem yiyeceklerin bi faydasi oluyomuki
ikimelekannesi___ bnde 18 haftaligim cinsiyeti hala ogrenemedim siz ogrendinizmi bide bebek gostermiyo cinsiyetini😁gostermesi yani hareketli olmasi icin dr giderkn ne yesem yiyeceklerin bi faydasi oluyomuki
Evet ben 12 haftalıkken ögrendim erkek