• Gebelik
  • 18+1 Hamileyim bebeğimi hala hissedemedim?

Canim sabret 1 yada 2 haftaya hissedersin ben 19+5te hissetmistim. Ilk gebeligim yani normal seninde henüz hissetmemen 😊
    Be 22 kerde hissetmiştim göbeğimde 28 de yavaş yavaş çıltı herkes bir değil bende çok üzülüyodum göbeğim çıkmadı diye şimdi bel ağrısından yatamıyorum yavaş yavaş tadını çıkararak geöir günlerini sabret :)
      ikimelekannesi___ üzülme ya herkes aynı şekilde olacak diye bişey yok ben ilk gebeliğimde oğlumu 21. haftamda hissettim şuan ikinci gebeliğim ve kız bekliyorum 20.haftam hala hissedemiyorum bebeğim daha 300 grammış doktorum 500 gram olacak ki hareketlerini hissedebilesin dedi ultrasonda çok hareketli ama ikinci gebeliğim olduğu halde hala hissedemiyorum bende kimseyi örnek alma kendine içini ferah tut zamanı gelince hissedeceksin
        Aysun tesekkurler canim benim cok dogru soyluyorsun askinda ama benimki hani onlarin oldu benim nedem olmadi gibi bir kiskanclik degil cok sukur ben karnımdaki canlıyı benim olan o canlıyı varlığını hissetmek istiyorum tek derdim bu acikcasi 9 ay cinsiyet öğrenemeye dayanıyorum suna dayanamıyorum ama
        Benim 3. Gebeliğim, bukez karnım 2 aylıkken çıkmıştı bile, bende18+2 günlüğüm 2 gündür kıpırdamalar oluyor, hissedersin yak nda
          Bende 24 haftada hissetmeye başladım 25 haftadayım resmen tekmeliyor sabırlı ol canım ilk çocukta hissedilmiyormuş normal gayet :))
            ikimelekannesi___ ya canim uzulme her kes ayni hiss edecek die bi sey yok ben 20 haftalik oldum ama bagirsak haraketleri falan karisdiriyorum anlamiyorum bebekmk qazmi ya bagirsakmi onemli olan sagligi rahim genis oldugu icin gobeyin yoktur teyzemin kizinda gobeyi 9 ayda azacik cikmisti hic hamile degildi sanki ama saglikli bebeyi oldu onemli olan iyi olsun da hiss ederiz