• Gebelik
  • 18+1 Hamileyim bebeğimi hala hissedemedim?

Benimle aynı hafta içerisinde olanlar hepsi hissetmiş'ler ve burada da hissedenler var mış ben ultrasonda bebeğimin hareketli olduğunu gördüm ancak ben hissedemiyorum haftama göre de hiç göbeğim yok kilom hamileliğim boyunca aynı en son p.tesi hastaneye gittim yine 56 kiloydum ben anlayamadım yani doktor normal diyor ama benimle beraber olanlar göbeği çıkmış bebeğini hissediyorlar haliyle üzülüyorum ve canım sıkılıyor bu duruma ilk hamileliğin ve tecrübesizim sizlerde ne zaman gelişti bu durumlar acaba??😶😢😢
    ikimelekannesi___ canim benimde ilk hamileligim böyle kelebek ucarda kanatlarini oynatirya ayni onun gibi bir hiss . Ara sira elini koy karnini üstüne sakin olup hissetmeye calis . Ilk gebelikte cok zor hissetmek , kimisi erken kimisi gec bende 17 haftamda basladim hissetmeye , ve zor cözdüm yani omu degilmi diye ☺️ Simdi baya bi hissediyorum ve bilmiyorum dogrumu ama cogu kisidende duydum , babalari elini karninin üzerine tutu zamanda harektlenirmis 🙊 bu arada 18+5 bende
    ikimelekannesi___ bebeğin cinsiyeti kız mi senin bebeğin kızdı Onların ki erkek erkek bebek daha çabuk haraketlerini hisseddirir kızda 20 . 22 . Haftaları bekle ben dua ediyorum ki bebeğin cinsiyeti belli değil allahım nolur haraketlerini hissedmeyim bebeğin cinsiyeti kız olsun diye bana da dua edermisin hamileler in duası kabul olur korkma biraz daha bekle hisseddirir ama kızlar erkeklere göre daha az kipirdar
      ikimelekannesi___ bebeğin cinsiyeti kız mi senin bebeğin kızdı Onların ki erkek erkek bebek daha çabuk haraketlerini hisseddirir kızda 20 . 22 . Haftaları bekle ben dua ediyorum ki bebeğin cinsiyeti belli değil allahım nolur haraketlerini hissedmeyim bebeğin cinsiyeti kız olsun diye bana da dua edermisin hamileler in duası kabul olur korkma biraz daha bekle hisseddirir ama kızlar erkeklere göre daha az kipirdar
      Ayyy ne güzel tatlım o kadar çok hissetmek istiyorum ki anlatamam sana dur eşim gelince deneyeceğim insAllah olur bende artık hissetmek istiyorum birde göbeğin ciktimi hiç senin kilo durumun nedir yakınız birbirimize bende tık yok maalesef😣😣😥
        Dezehs canım cinsiyetini doğuma kadar öğrenmeme gibi bir karar aldim ondan bilmiyorum maalesef supriz olacak bize de 😍😘🤣
          Misafirim valla benim bebek ultrasonda oynuyor güzelce ama ben hissedemiyorum işte ederim tabi canım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat versin
          Dezehs ayy kiz olsa ne değişecek ki Allah hayırlı evlat versin he tabi gönül ister oburr meyveden de tadasın ama millet olarak erkek düşkünlüğü var bizde de rabbim gonlune gore versin
            Canim sabret 1 yada 2 haftaya hissedersin ben 19+5te hissetmistim. Ilk gebeligim yani normal seninde henüz hissetmemen 😊
              Be 22 kerde hissetmiştim göbeğimde 28 de yavaş yavaş çıltı herkes bir değil bende çok üzülüyodum göbeğim çıkmadı diye şimdi bel ağrısından yatamıyorum yavaş yavaş tadını çıkararak geöir günlerini sabret :)
                ikimelekannesi___ üzülme ya herkes aynı şekilde olacak diye bişey yok ben ilk gebeliğimde oğlumu 21. haftamda hissettim şuan ikinci gebeliğim ve kız bekliyorum 20.haftam hala hissedemiyorum bebeğim daha 300 grammış doktorum 500 gram olacak ki hareketlerini hissedebilesin dedi ultrasonda çok hareketli ama ikinci gebeliğim olduğu halde hala hissedemiyorum bende kimseyi örnek alma kendine içini ferah tut zamanı gelince hissedeceksin
                  Aysun tesekkurler canim benim cok dogru soyluyorsun askinda ama benimki hani onlarin oldu benim nedem olmadi gibi bir kiskanclik degil cok sukur ben karnımdaki canlıyı benim olan o canlıyı varlığını hissetmek istiyorum tek derdim bu acikcasi 9 ay cinsiyet öğrenemeye dayanıyorum suna dayanamıyorum ama