Memmedova belki hakkısınız ama ben bayan beklemediği bir anda sezeryan olmuş sonuçta o da bir ameliyat diye dediydim ama böyle denmemesi gerektiği kısmını hiç düşünmemiştim açıkcası 🤷‍♀️
    Esmalemdar yok yine sezeryan olucakti 28 şubat sadece kizi aceleci cikti 2gun erken geldi))..evet her ne olursa olsun sezeryan ya normal dogum bence hastalik gibi gorulmemeli..yani genelde hastaya gecmiş olsun diyorlar ama bi hamile bayan hasta degil.. ne biliyim her defasinda sorayim diyordum sormamiştim size denk geldi kusura bakmayın sizi yargilamak gibi cikmasin sozum ❤️
      Aselnaz33 merhaba canım gozun aydın analı babalı buyusun rabbım hayırlı evlatlardan etsın ınsallah canım hamılelık donemınde en cok ne yedın bebek kılolu olsun dıye?
        Aselnaz33 gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmey nasip etsin artık darısı başımaa😍
        Gözünüz aydın oldun aramızda 1 gğn olucaktı bırmalde🤗 ne guzel kavusmussunuz saglıkla buyusun ınsallah
        nyac o an o panikle herşey olabilir o yüzden bağlıyorlar
        Aselnaz33 hic canım.burda bi kac postta dogum yapanlara gecmiş olsun ardindan da gozunuz aydin yaziyolar onu soruyordum..gecmiş olsun hastaya kotu facia yaşayanlara derler hep ama hamile kadin dogum yapmis ha normal ha sezeryan ona gecmiş olsun demek ne bileyim dogru bulmuyorum