nyac o an o panikle herşey olabilir o yüzden bağlıyorlar
Aselnaz33 hic canım.burda bi kac postta dogum yapanlara gecmiş olsun ardindan da gozunuz aydin yaziyolar onu soruyordum..gecmiş olsun hastaya kotu facia yaşayanlara derler hep ama hamile kadin dogum yapmis ha normal ha sezeryan ona gecmiş olsun demek ne bileyim dogru bulmuyorum
    Aselnaz33 peki siz mi ondan sonra istediniz. Çünkü benim bi tanıdığıma ameliyata girmeden önce takıldı
      Başlıyoruz dedi” yazdığın yeri okurken ben acayip heyecanlandım😂 hayırla büyütün inşallah
        Aselnaz33 gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻💐
        Aselnaz33 aynı şeyleri yaşamışız bir kaç saat ara ile bende zorunlu sezeryan oldum. Ameliyattan sonra agrılarım yüzünden varya krize girdim çok canım yandı karnımın ağrısından yatağa yatamıyorum sandalyeye oturdum yemin ederim dayanılacak bir acı değil sonra Dan Ağrı kesici yaptılar da biraz rahatladım şimdi gene aynı başladı Bebiş karşımda uyuyor bende onu izliyorum resmen o emince agrım kesiliyor ❤️
          Babyone1 of bende şuan kesik yerlerim fena ağrı kesici vurdularda rahatladım ağlamaktan öldüm resmen .. bide bebeğim daha göğüsüme alışımadı senin ki nasıl ben kucağıma aldım yanımda yatıyor 🥰
            Aselnaz33 çok gecmıs olsun canım çok sevındım sende kavustun kızına💗 mutlulukla büyüt inş 🙏🙏🥰🥰
            Aselnaz33 Allah anali babali büyütsün.. 🙏🏻Tebrik ederim 🧿 sizin sezaryen spinal mi oldu? Sezaryen sonrasi bu kadar agri ilk kez duydum ben.. genelde epiduralde agri kesiciyi kendinize dugmeye bastığınızda yapabiliyorsunuz belden..
              Gzd80 epidural benim .. sadece kesilen yerler ağırıyor ağrı kesici çok iyi ama gecince yine aynı 🤦🏻‍♀️
                Aselnaz33 Geçmiş olsun cnm Allahım analı babalı büyütsün, sağlıklı, hayırlı, mutlu bi bebek olsun inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
                Aselnaz33 canımmm gözün Aydin allah analı babalı büyütsün gördüm ben prensesi seni odasi da çok güzel maşşallah size 🧿🧿🧿nasıl geçti hastane den memnunmusun hemşirelerden peki