pamuksekerinannesi 13 haftalığız ikili testte kıza benzetti ama bakalım kendi doktorumuz ne dicek 15. Haftada muayene var İnşallah kesin bişey der🙏😍
Ebaa pamuksekerinannesi bana daha çok var ama sizleri duyunca böyle çokta uzak gelmiyor ve sizler paylaştıkça çok mutlu oluyorum rabbim ellerimize almamızı nasip etsin
Niloyaveannnesi 1PrensAnnesi Orakbebek01 bende Sultan hanıma gidiyorum fakat benim İlk hamileliğim sancı odalarinin çok kalabalık olduğunu söylediler siz doğumda memnun kaldınız mı acaba
Semah 13+4 üm 😍 benimki kendini göstermedi henüz o yüzden göremedik. Belki Pazartesi günü gösterir o da olmazsa 1 kasım tekrar kontrol var o zamana inşallah 😍
Cnnoztrn Rumeysaozcan ben de 36. Haftadayim 🌸 . Doktor tahmini şu haftalarda doğar dedi mi acaba kontrolde
pamuksekerinannesi Ebaa Aynen henüz küçük şimdi aşermelerinize göre yorumluyosunuzdur bnm gibi😂 Gerçi ben ilk başlarda ekşi çok yedim şimdi tatlı🙈
Ebaa pamuksekerinannesi ben ilk zamanlar turşu istiyordum yani bu bahsettiğim daha bebeğimi bile bilmiyorken. Şuan ise ne ekşi ne tarlı hepsinden soğudum imkanım olsa aç kalıcam herhalde
Aysem050 İkili testi yaptırmaya gittiğimde erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra ikili test sonucumu almaya gittim kesin olarak erkek dedi 16 haftalık falandı
Ebaa Annelik valla alalh elleri ayakları sağlıklı hayırlı bir evlat versin hepimize cinsiyet çok önemli değil ama insanın bir yanı da var ki mesela ben bunu düşünüp ay oğluşum olsun diyorum bazen sonra kendime kızıyorum ben ya
pamuksekerinannesi Ebaa Bende hamileliğimi bilmeden 4.haftasında filan vişne diye ölüp bitiyordum öğrenince de 2.aya kadar vişne aşerdim şimdi hiç bişey aşermiyorum ama tatlı çok tüketiyorum 😍