Ebaa Annelik valla alalh elleri ayakları sağlıklı hayırlı bir evlat versin hepimize cinsiyet çok önemli değil ama insanın bir yanı da var ki mesela ben bunu düşünüp ay oğluşum olsun diyorum bazen sonra kendime kızıyorum ben ya
Ebaa pamuksekerinannesi ben ilk zamanlar turşu istiyordum yani bu bahsettiğim daha bebeğimi bile bilmiyorken. Şuan ise ne ekşi ne tarlı hepsinden soğudum imkanım olsa aç kalıcam herhalde
pamuksekerinannesi Ebaa Bende hamileliğimi bilmeden 4.haftasında filan vişne diye ölüp bitiyordum öğrenince de 2.aya kadar vişne aşerdim şimdi hiç bişey aşermiyorum ama tatlı çok tüketiyorum 😍
Ebaa pamuksekerinannesi bende 5. Hafta 3 günlükken öğrendim sonra kalp atışını gördüm hepsi arka arkaya olunca belki cinsiyet tahmini de olur dedim ilk bebek baya bir acemilik 😂😂
Askld pamuksekerinannesi Zey-neppp teşekkür ederim canım belli olunca yazarım .tahminleriniz dogru cikiyormu her zaman acaba merak ettim
Fasulyeninannesi Biz 6 aylık olana kadar ne cinsiyet öğrendik ne de kızım zahmet edip yüzünü gösterdi maalesef 😂😂kimisi böyle inatçı ve gizemli oluyor hamişlerrrrr 🐣🤷♀️Şimdi 10+5 ikinciyi bekliyoruz bunu da doğumda öğrenirim herhalde🤰😻😜
tombul0bebek Fasulyeninannesi Oelrlrkmemdmd 37. Haftada olunca sağlıklı mı acaba merak ediyorum da heryeri gelişmiş oluyor demi küvöze gerek kalıyor mu
Ftmkya Cinsiyet kesinleşenler belirtileri neler yediklerini içtiklerini söylesinler bizde bakalım minnoşlar 😊 yüzük testi filan varmıs yapan var mı yada cin takvimi tuttu mu hepinizin
Gulsum94 Ftmkya ilk başta ekşi çok yiyordum turşu limon 2,5 Aydan sonra tatlıyada başladım ikisinide yiyordum şuan tatlı daha çok tüketiyorum 17. Haftamıza gireceğiz kızım olacak hayırlısıyla ☺
Selamcanim Ftmkya çok aşırı şiş ise ya doktoruna ya acile gidip tansiyonuna baktır lütfen. Protein kaçağı gibi sorunlar olmasın.
Eylul280822 Ftmkya Tubatgn Normalde beklerdim ama yumurtlamam 2 gün sürdü ve 1 gün aralıklarla pembe akıntım oldu. Tabi buda beni şüphelendirdi bu yüzden test vermiştim. Çok çok erken verdim evet ama erken vermeme rağmen 2 çıkması çok garip geldi
pamuksekerinannesi Ebaa Aynen öyle ben 10 haftalıkken kontrolde doktora yalvarıyorum cinsiyeti görüyorsunuz söylemiyorsunuz diye 😂
Feyzanurunbaby Bende 11+3 ken doktorumuz erkeğe benziyor dedi şuan 11+6yız 😂 Bir ay sonra tekrar ikili tarama sonucu için gittimizde bakıcaz Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin sağlıklı olsun inşallah 😍
Ftmkya Cinsiyetler önce baska sonra baska denilenler devlete mi gidiyo acaba bizim doktorun cihazı baya iyide yinede karıstırır mı acaba
Feyzanurunbaby Ftmkya ben özele gidiyorum doktorum çok iyi ve çok ilgili hemde erkek olmasına rağmen kendimi çok rahat hissediyorum
Tiriri Ftmkya Ebrar68 aynisi bendede var benimde 3. Dogumum su icinde uyaniyorum geceleri ama uyumayinca terleme yok