Mebus Bence acile git kan ver canım midem bulanıyo muayene olucam diyip sıra al doktora da hamile de olabilirim ilaç yazmadan test yapın önce de 1 saate çıkar sonuçların
Azra41 Ajda_3452 yüksek ihtimalle hamilesindir adetin geciktiginde gidip kan verir değerlerine baktirirsin artış oluyor mu diye 😊
Ajda_3452 Azra41 valla artık testlere guvenım kalmadı gecen ay yaptım erken gebelik testi yıne pozıtıf cıktı ama adet oldum ama akıntı kahverengi dı 2 gün surdu adet gıbı degıldı
Ark Ajda_3452 benimde öyle çıkmıştı kan verdim hamile olduğumu öğrendim olabilir biraz daha bekle kan ver olmadi
Ajda_3452 yyagmurrsenn canım ben kan vermıstım ayın 3 de bugün cıktı ama beta degerım 124 cıktı cok dusuk neden olabilir
ggamze_akdemir44 Ajda_3452 reglime iki gün var. Karın şişliğim var belim ağrıyor göğüslerim ağrıyor sen gibiyim aynı ama test yapamıyorum negatif görmeye alıştım 😅😌 kan verdiğin zaman bize de haber ver lütfen. Bu arada gözün Aydın 🌸
ilaylayy Ajda_3452 hamilesin canım aynı benim belirtilerim bende adetten 5 gün önce öğrendim karın şişliği ve göğüs şişliği hassasiyeti vardı testim pozitif çıktı kan ver yarın
Ajda_3452 ggamze_akdemir44 kan verdım canım ancak koyde oturdugum ıcın pazartesi yada salı gunu cıkcak sonuclar