Revannn haklısın canım bende gece sola yatıyorum wc kalkınca bi bakıyorum sağdayım,o kaburga ağrısı varya çok zormuş
    Revannn inşallah canım benım sag tarafım kaburga agrısı oluyor sol tarafımda bacak agrısı hıc uykum kalmadı ılk hedef 34 sonra 36 dıyorum uc haftayı da atlatırım ınsallah sag saglım
      Pinkyy hiç sorma hele senin haftan ilerde ben daha nerdeydim sana göre 😏😏
        Revannn aramızda çok gün varmıydı ben 33+6yım sanki 1 hafta gibi zaman var diye hatırlıyorum,hayatım boyunca hiç unutamayacağım ağrılar listesine ekledim 🙈geçen gece tutulmuş sol tarafım gene nefesim kesildi gözümden yaş akıyor eşim döndürdü beni balık gibiydim 🙈 sonra güldüm halime bak dedim 😳geçicek ama biliyorum az kaldı
          Revannn tamam canım doktorum bı sıkıntı olmazsa 34+0 da gel dedı cok ıstıyorum küvöze gırmeden saglıkla eve gelsınelr dıye
            Revannn kasma canım çoğunlukla sola yat ama uyandigın da saga dönük kalkmanda bir sorun teşkil etmez için rahat olsun
              Bugraefekan evet son ay hiç almadı tekrar kontrol edecek almamaya devam ediyorsa hemen sezeryan olucam
              Revannn cnm ben solumda uyuyorum ama çok ağrıyor bi tarafta yatmak sagada donuyom ama fazla duramiyom bazen sağda hiç yatamiyorum sağdaki yatırmıyor ama bizim son gecemiz bugün yarın 10 da doğumum var 35 + 1 haftalık hamilelikte tamamlamış oluyorum hepimiz sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin cnm 🙇‍♀️
                Roseninmelekleri cnm hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebişlerini kucağına al inşallah Allah yardımcın olsun . Dualarımdasin 🙏♥️
                Pinkyy yok canım ne bir hafta ben 29 daha girmedim az kaldı ama oo desene güzel günler beni bekliyor 😏😏
                Sonkayalar aminn inş duam seninle yavrularına kavuşursun hazırlıklar bitti mi kaçıncı haftada başladın
                  pitircikannesi1 haklısın canım ama ikiz olunca insan bir farklı oluyor ya bu arada sizinde geceleri bileyelr yeme alıskanınız varmı yeni yeni bende basladı