Kızlar doktorum bı sıkıntı olmadıgı surece 34+0 da gel dedı ınsallah ıkk hedefımız 34+0 ıkıncı hedefımız 36+0 🐣🐣🙏🏻😌 sızler kacıncı haftanızdasınız ıkız annelerı
Hoşgeldin 33+0 🐣🐣🤗
Sonkayalar ikiz annesiyim 20 ci haftadan beredir yatıyorum Erken doğum tehlikem vardi sukirler olsun bu haftaya kadar iyi dayandik suan 35 olduk bugün kontrol um vardi nts bisey cikmadi ama kontrolde bebek aşağı inmiş iyice vajina kontrolü yaptı hem ultrason cihazı hem eliyle 2-3 cm açılmış açılma olmasaydı bi hafta daha bekliycektim ama doktorum tutamam dedi pazar günü sabah 10 da doğum yapacağım çok tuhaf duygular şuan anne olacağım artik eşim çok heyecanlı baba olcam diyor rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin cnm ☺🙇♀️👨👩👦👦
Ben 37+1 deyim 2. Çocuk sezeryan olacak 8 Mart’ta inşallah ama bebek kilo almıyor 2.500 kilosu bende almıyorum kilo artık bakalım hayırlısı
Roseninmelekleri oyy cok sevındım canım küvöze gırmeden sag saglım evınıze gıdersınız ınsallah bende cok heyecanlıyım korkuyorum da bakalım
Hlyela saglıklı olsunda kılo alır canım kucagında gor ınsallah
Sonkayalar sağol cnm Ama biri kilo almamış 1 kusur dedi küçük olan büyük olan 2 kusur dedi doğunca gorcez ne kadar olduğunu kuvezde ne kadar kalacaklarını insan gerçekten tuhaf oluyor şuan kafamda deli sorular ☺ çok tuhafım ya son kez oynuyorlar karnimda balık gibi yüzüyorlar sana tavsiyem video çek hatıra olsun sende sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm 🙇♀️😊
Roseninmelekleri ınsallah cok uzun kalmazlar canım o zaman ben cekemıyorum allahım horon tepıyorlar resmen ama telefonu elıme alayım tık kesılıyor anlamadım gıttı 😁
Roseninmelekleri yaaa pazar günü geliyorlar mı,canım sağlıkla güzelliklerle kucağına alıp evinize kavuşun,darısı benim başıma,merak etme herşey güzel olucak
Sonkayalar bizde 33+6 olduk,daha bir belirtimiz yok Allaha Şükür,Nst de hissetmediğim çok hafif sancılar çıktı ama daha zaman var diye söyledi doktorumuz,gerçi doğum bu bellide olmaz diyede konuştuk,Allah hepimize yardım etsin,sıkıntısız geçsin bu süre
Pinkyy amın canım vaktını saatını Rabbım bılıyor 🤲🏻 Aramızda 6 gun var senınle oncelık senın 🐣🐣🤣
Sonkayalar 35+5 cnm 😊😊
pitircikannesi1 sag saglım kucağına al ınsallah canım
Sonkayalar amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏😊
Sonkayalar
Roseninmelekleri
Hlyela
Pinkyy
pitircikannesi1 sevgili ikiz anneler hangi tarafa uyuyorsunuz ben ne yapacam sasırdım kaldım sola uyuyamıyorum kızım çok tekmeliyor sağa uyumak istiyorum oğlumun sesiz tepki vermiyor ama çok vicdan yapıurım ona haksızlık oluyor diye siz nasıl uyuyorsunuz doktır tavsiyeleriniz neler 😔
Roseninmelekleri
Hlyela
Pinkyy
pitircikannesi1 sevgili ikiz anneler hangi tarafa uyuyorsunuz ben ne yapacam sasırdım kaldım sola uyuyamıyorum kızım çok tekmeliyor sağa uyumak istiyorum oğlumun sesiz tepki vermiyor ama çok vicdan yapıurım ona haksızlık oluyor diye siz nasıl uyuyorsunuz doktır tavsiyeleriniz neler 😔
Revannn ben ıkı tarafımada yatıyordum canım uc gundur uyku sıfır belden asagım tutmuyor resmen asırı sızlıyor bacaklarım benım kızımda solda oglumda sagda genelde aola yatmaya calısıyorum en saglıklısı bu napalım
Sonkayalar doktora sordun mu canım hiç ben bu hafta gitsem soracam ama sol tarafta kaburgalarım batıyor ya
Revannn canım bizde doktorumun ağırlıklı hep sola yat demesiyle hep sola yattım ama kaburgam varya bitmişti tabi arada sağ tarafada döndüm,bebeklerin ikisininde kafası sol tarafımda uzun zamandır,20gün önce doktorum artık sağ tarafa daha fazla yat dediği için aşırı rahatladım şu anda,şimdi daha rahatım,bende vicdan yaptım hep sola yatınca sanki sıkıştırıyorum gibi geldi ama öyle birşey olmuyor dedi doktor..
Revannn ben genellikle soluma yatıyordum cnm doktor öyle demişti . Ama bir ara soldaki bebişim çok sıkışık toplanmış vaziyette çıktı ultrasonda sağıma yatmami söyledi doktor 1 hafta kadar. Şimdi sağ sol takılıyoruz öyle 😁 ama çoğunlukla soluma yatıyorum
Revannn doktorum sola yat demıstı daha once canım
pitircikannesi1 Of Çok zor ya sol tarafa uyumak sol tarafta uyuyorum sabah sağ tarafta uyanıyorum ne yapacam bilemedim 🤷♀️