jrarya YazCilegi yok yok 30 u geçmicektik 😄 kısmet herşey güzel yaşlardasınız ikinciye üçüncüye zaman bırakmışsınız 🍀
Werwe elifincennetkusu ben 22 yasında birinci oglumu kucagıma aldım 28 yasımdada diğer yavrumu alıcam temmz ortası dogumum olucak 14 hftalık hmileyim
NerminOmar tugbalisan_ Werwe sizde hg analiz nece cixmiwdi? Yani reqem olaraq, birde adetinizden kac gun sonra vermisdiniz hg analizi?
elifincennetkusu YazCilegi ben yine geziyorum hamilelik beni durdurmuyo😏😛 Tabi bu daha 4.ay kendimi son 3 ayda görcem bi de 😂😂
jrarya elifincennetkusu mutlu oluyorum böle duyunca ama en güzeli sizin zamanlarınız zamanlamanız güzel 😇🤱🏻
busra55can61 elifincennetkusu 18 yasında evlendim 19 da ilk bebeğimi oglu mu kucağına aldım simdi 21 yaşındayım 2.oğlumu bekliyorum 24+4 olduk 😊
Ebru26 elifincennetkusu 26yasımdayım ve 3.kızıma 35haftalık hamileyım ne gec ne erken dıyebılırım zamanlı olmş sızın
HlyaZeytnl 20yaş altına imreniyorum valla arkadaş gibi görünecekler bebişler büyüdüğünde 😍26 yaş 15+6
elifincennetkusu HlyaZeytnl aynen dimi ya düşünsene 18 yaşındasın 20 sene sonra 38 olunca çocuğun 20 yaşında olucak arkadaş gibiii😂😂❤
MerveAkbs 27 yaş 15+6 de bebiş ben de geç kaldığımı düşünüyorum ama her şeyin vakti zamanı vardır sonuçta rabbim annelik duygusunu biZlere yaşatacak hayırlısıyla 😊🤰🏻
elvann Üniversite çalışma hayatı derken 26 yasında ilk oğlumu doğurdum şimdi 39 yaşındayım 30 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse ikinci oğlum olacak insanın kendi parasını kazanıp kimseye muhtaç olmadığında hiçbir şey için geç değildir hayatım
Anneyim elifincennetkusu 20 yasında ilk oglumu kucağıma aldım 23 yasında 2 inci oglumu kucağıma aldım su anda 25 yasında yım tekrar 3 ünçü cocuguma hamileyim