YaseminKaplanolu 25 yaşındayım 34 haftalık hamişim😍 rabbim hepimiz için hayırlı zaman neyse o zaman oldurur herşeyi çokta şeaapmamak lazım😂😂😂
elifincennetkusu Emine24 sizinde yaklasmis dogum😳 Allah kolayca saglikla elinize almaya nasip etsin 🌸💕
jrarya elifincennetkusu 32 yaşında 9 haftalık hamileyim 4 aylık evli 10 yıllık sevgiliyiz gezelim tozalım orayıda görelim buraya da gidelim kariyer yapalım derken ucunu fazla kaçırdık geç kaldık 😌😌😌😣😒
Kizimveoglumm elifincennetkusu 22 yaşındayım bende 28 haftalık hamileyim 🙄😊😊 yaşa takma bence benim eşimin dayısının kızı 32 falan daha yeni doğum yaptı ilk bebeği 😊😊😊
Saruhansaltuk elifincennetkusu ilk çocuğumu 23 yaşında dogurdum simid 28 yaşında ikinci oğluma hamileyim 38 haftalik 😃😃
YazCilegi elifincennetkusu 26 yaşındayım 🙈 20.haftaya girdik. Valla bizde bu aralar sorguluyoruz kendimizi çocuk işine erken mi karar verdik acaba diye. 4 yıldır birlikteyiz 1 yıl + 4 aydır evliyiz. Bekarken cok geziyorduk şimdi iyice evimin hanımı cocugumun annesi oldum eşimde nasibini aldı tabi 😂😂
elifincennetkusu YazCilegi ben yine geziyorum hamilelik beni durdurmuyo😏😛 Tabi bu daha 4.ay kendimi son 3 ayda görcem bi de 😂😂
jrarya YazCilegi yok yok 30 u geçmicektik 😄 kısmet herşey güzel yaşlardasınız ikinciye üçüncüye zaman bırakmışsınız 🍀