Kizimveoglumm elifincennetkusu 22 yaşındayım bende 28 haftalık hamileyim 🙄😊😊 yaşa takma bence benim eşimin dayısının kızı 32 falan daha yeni doğum yaptı ilk bebeği 😊😊😊
Saruhansaltuk elifincennetkusu ilk çocuğumu 23 yaşında dogurdum simid 28 yaşında ikinci oğluma hamileyim 38 haftalik 😃😃
YazCilegi elifincennetkusu 26 yaşındayım 🙈 20.haftaya girdik. Valla bizde bu aralar sorguluyoruz kendimizi çocuk işine erken mi karar verdik acaba diye. 4 yıldır birlikteyiz 1 yıl + 4 aydır evliyiz. Bekarken cok geziyorduk şimdi iyice evimin hanımı cocugumun annesi oldum eşimde nasibini aldı tabi 😂😂
elifincennetkusu YazCilegi ben yine geziyorum hamilelik beni durdurmuyo😏😛 Tabi bu daha 4.ay kendimi son 3 ayda görcem bi de 😂😂
jrarya YazCilegi yok yok 30 u geçmicektik 😄 kısmet herşey güzel yaşlardasınız ikinciye üçüncüye zaman bırakmışsınız 🍀
Werwe elifincennetkusu ben 22 yasında birinci oglumu kucagıma aldım 28 yasımdada diğer yavrumu alıcam temmz ortası dogumum olucak 14 hftalık hmileyim
NerminOmar tugbalisan_ Werwe sizde hg analiz nece cixmiwdi? Yani reqem olaraq, birde adetinizden kac gun sonra vermisdiniz hg analizi?
jrarya elifincennetkusu mutlu oluyorum böle duyunca ama en güzeli sizin zamanlarınız zamanlamanız güzel 😇🤱🏻
busra55can61 elifincennetkusu 18 yasında evlendim 19 da ilk bebeğimi oglu mu kucağına aldım simdi 21 yaşındayım 2.oğlumu bekliyorum 24+4 olduk 😊