Tatlisanne ahh canım o geçer de belki öncede olur Allah’ım hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin
    Snmrzgr0 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş annesi 🙏🏻😍
      Hazall34 canım biz 10 günü zor geçiriyoruz 🤦🏻‍♀️ sayma güzel annesi İnan geçmiyor sayınca 🙈
        Esmara geçmiyor geçmiyor 🤦‍♀️ Bide kız çocukları gününden erken gelir siyorlar benimki kız ama gelmiyor 😂 ya içerisi çok rahat yada dünyanın halini biliyor 😂
          Esmara son 9 gün 38+5 olduk ama evi süpürürken ayakta kalınca yemek yaparken filan basınç oluyor 🤦‍♀️ Sancı yok açılma yok veklıyoruz bazen 40.haftada mi doğacak bu çocuk dıyorum😁 bide uyku problemim var ya hiç uyuyamıyorum gözlerim gece 4te açılıyor 😬
            Busrahanifi ben kaç defa oyle sandım. 10 gun kaldı hala çıkaramadım şu çocuğu. İçerde kalmakta niyyeti ne anlamadımkı🤦🏻‍♀️
            AleynaHasan☺️ canım benim ki sanki gelecek Allah bilir tabi de.. sabahtan beri kahverengi lekem geliyor 🙈
              Nsns☺️ canım işlerini yapmaya devam et çok iyi birde merdiven in çık hergün ılık duş al Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş 🙏🏻♥️
              Son 3 gün ama uykum geliyor sürekli. Hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi
                Bizimde cok çok şukur son 12 gunumuz kaldi.yalanci ağri sanci var ama daha dogum belirtisi yok🤷 bu post 9 gun once acilmiş doguran varmi acaba martda?
                Shrydn canım 41 haftayı bulabiliriz belki Allah bilirde hayırlısı inş sağlıkla gelsinlerde kuzularımız
                Meddythemama uykuda bence dogumun belirtisi🙄 ablamda oyle olmuştu surekli uykusu geliyordu hatta doguma gittiyindede arabada uyumuştu🤭