mercimek1994 Aysenleminigi büyük abdestimbnm bu ara ishal olacak gbiyim ben de bı nstye gitmeliyim sanırım 🤔
Aysenleminigi mercimek1994 aynen öyle oldu canım hatta kendi doktoruma yetişemedim, kadın Doğum hastanesine girdi ambulans acil ve Doğum başlamış dediler 🙈👼🏻
Esmara Snmrzgr0 kasık ağrısı kalça ağrısı var canım ben de.. ama adet sancısı gibi sancı oluyormuş o daha tam yok
AleynaHasan Esmara aynen öyle canım bencede ideali o ama benimki kaç oldu hiç bilmiyorum 9 günümüz kaldı🥰
Esmara Alyamom35 benim de bugün 10 gösteriyor canım ama daha var gibi hissediyorum bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan 40 haftayı görmek
mts Son 17 çok fazla hareket ediyo bebeğim ve vajinama baskı yapiyo normal mi acaba doğum sancı sida boylemi kafam karıştı 😞
Esmara mts normal canım benim komple vajina ve popoya baskı hissediyorum sanki altım çıkacak gibi basınç yapıyor
AleynaHasan Esmara geçmiyor geçmiyor 🤦♀️ Bide kız çocukları gününden erken gelir siyorlar benimki kız ama gelmiyor 😂 ya içerisi çok rahat yada dünyanın halini biliyor 😂
Esmara Tatlisanne ahh canım o geçer de belki öncede olur Allah’ım hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin