AleynaHasan☺️ canım benim ki sanki gelecek Allah bilir tabi de.. sabahtan beri kahverengi lekem geliyor 🙈
    Nsns☺️ canım işlerini yapmaya devam et çok iyi birde merdiven in çık hergün ılık duş al Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş 🙏🏻♥️
    Son 3 gün ama uykum geliyor sürekli. Hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi
      Bizimde cok çok şukur son 12 gunumuz kaldi.yalanci ağri sanci var ama daha dogum belirtisi yok🤷 bu post 9 gun once acilmiş doguran varmi acaba martda?
      Shrydn canım 41 haftayı bulabiliriz belki Allah bilirde hayırlısı inş sağlıkla gelsinlerde kuzularımız
      Meddythemama uykuda bence dogumun belirtisi🙄 ablamda oyle olmuştu surekli uykusu geliyordu hatta doguma gittiyindede arabada uyumuştu🤭
        Son 14👶 ama hiçbir belirti yok 😍
        Esmara ay bi doktora git 😍 gerçi 5 saat olmuş yazalı inşAllah sağ sağlim gelir 🥰 haber et bana merak ettim şimdi☺️
        Hazen ay tebrik ederim gozunuz aydin❤️dogum aninizi bizimlede paylaşirsiniz zamaniniz.olunca
        Esmara cati muanem de dar cikti 2 bucuk hafta sonrasina sezeryan gunu aldik kizlarr 😍😍 ayin 21 de bebisimize kavusacaz insallah