1PrensAnnesi çok saol canım amin ins
Bebeğin kalp atışının durması
FerhanSerkanEilmez bende enox kullanıyorum öğrendiğim günden beri yani adetim bigün gecti hemen başladım claxen olmadgı için banada enox verdiler eşdeğer zaten ikisi
Nur45 sıkıntı olmaz inşş
Olmaz inşAllah doktorum olur dedi zaten yani eşdeğer oldgu için hayırlısı artk
1prensesannesi aynısı bendede oldu hiç hissetmedim. Üzülme üç ay sonra yine olur inşallahnasibi yokmuş
1prensesannesi devlette 2. Düşükten sonra incelemeye alıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam patoloji sonucu temiz demişti sadece doktor bana. Bende o zamanlar çok kötü olduğum için sorgulayamamıştım. Genetik testi yaptırmak gerekiyormuş meğerse.
Kecicik anladım canim saol verdiğin bilgi için
KbraGndz ins bilmiyorum olursa aynı şeyi yasarmiyim diye çok tedirginim
Kecicik bide genetik testini devlet hastanesi mi yapıyor özel belirtmek mi gerekiyor
1prensesannesi devlet hastanesi tekrarlayan durumda yapıyormuş özelde yaptırman gerekiyormuş ilk ise.
Kecicik nasıl yapılıyor ki bu çünkü ben kürtaji oldum kanla falan mi bakıyorlar
1prensesannesi Canım Allah sabır versin çok üzüldüm😞 Gerçekten kelimelerin gittiği an insan Ne diyeceğini bilemiyor😞 Hayırlısı ile tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın İnşallahhh🙏 Bi tane daha evladın var Allah ona uzun ömür sağlık versin İnşalllahhh🙏
1prensesannesi doktoruna bir danış istersen ama kan ve örneklerle yapılabilirmiş parça zaten patolojiye gitti sonuçta vücudumuzdan çıkan herşeyi patolojiye göndermeleri zorunlulukmuş.
Pitircikveannesi Aminnn ins canım bende kelime bulamıyorum kendimde arıyorum bişey arıyorum sebebini bilmiyorum olursa tekrar aynı şeyi yaşama korkusu kafam çok karışık zaten tek bırakmıyor beni kimse tek kalsam perişan olurum😢😢
Kecicik çok saol canım ben bi danisayim patolojideyken herşey bi goruseyim doktorla
1prensesannesi lüzum beden olduğu belli mi ? ☹ Bir sebebi varmıymış ☹
1prensesannesi öyle düşünme sağlıksız bebekler düşer veya ölürmüş bunu bi hocadan Duymuştm rabbim bizler düşündüğü için ne bize ne o çocuğa hayatı zor etmemek için imtihanı evlattan vermemek için alırmış dua et inş bnde edicem 🙏🏻 İnşallah sağlıklıca bir yavrun daha olur
1prensesannesi canım genetik bölümü var ayrı oraya gidersen herşeyine bakarlar
Geç çıkıyo testin sonucu
Ama randevu almak kolay çok yoğun olmuyor