• Bebeğin kalp atışının durması

FerhanSerkanEilmez bende enox kullanıyorum öğrendiğim günden beri yani adetim bigün gecti hemen başladım claxen olmadgı için banada enox verdiler eşdeğer zaten ikisi

Olmaz inşAllah doktorum olur dedi zaten yani eşdeğer oldgu için hayırlısı artk

1PrensAnnesi

1prensesannesi devlette 2. Düşükten sonra incelemeye alıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam patoloji sonucu temiz demişti sadece doktor bana. Bende o zamanlar çok kötü olduğum için sorgulayamamıştım. Genetik testi yaptırmak gerekiyormuş meğerse.

1prensesannesi Canım Allah sabır versin çok üzüldüm😞 Gerçekten kelimelerin gittiği an insan Ne diyeceğini bilemiyor😞 Hayırlısı ile tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın İnşallahhh🙏 Bi tane daha evladın var Allah ona uzun ömür sağlık versin İnşalllahhh🙏

1prensesannesi doktoruna bir danış istersen ama kan ve örneklerle yapılabilirmiş parça zaten patolojiye gitti sonuçta vücudumuzdan çıkan herşeyi patolojiye göndermeleri zorunlulukmuş.

1prensesannesi öyle düşünme sağlıksız bebekler düşer veya ölürmüş bunu bi hocadan Duymuştm rabbim bizler düşündüğü için ne bize ne o çocuğa hayatı zor etmemek için imtihanı evlattan vermemek için alırmış dua et inş bnde edicem 🙏🏻 İnşallah sağlıklıca bir yavrun daha olur

Hatice1 inşeallah duyulur 🙏 rabbim korusun bebeklerimizi. Bu imtihanı yaşayanlara da sabır versin 🙏🙏🙏