• Bebeğin kalp atışının durması

1prensesannesi doktoruna bir danış istersen ama kan ve örneklerle yapılabilirmiş parça zaten patolojiye gitti sonuçta vücudumuzdan çıkan herşeyi patolojiye göndermeleri zorunlulukmuş.

1prensesannesi öyle düşünme sağlıksız bebekler düşer veya ölürmüş bunu bi hocadan Duymuştm rabbim bizler düşündüğü için ne bize ne o çocuğa hayatı zor etmemek için imtihanı evlattan vermemek için alırmış dua et inş bnde edicem 🙏🏻 İnşallah sağlıklıca bir yavrun daha olur

Hatice1 inşeallah duyulur 🙏 rabbim korusun bebeklerimizi. Bu imtihanı yaşayanlara da sabır versin 🙏🙏🙏

Rabbim sabır versin kızını bağışlasın sana görünce çok üzüldüm yavrun seni cennette bekliyor olacak inşallah🙏🏻 O ol derse bir daha olur sıkma canını çok😔

1prensesannesi Hiç kendinde suç arama canım benim😞 Allahın takdiri buymuş... Ben hamile olduğumu bilmeden 20-30 kilo ağır taşıdım denizde taklalar attım neler neler yaptım... Allah ona bir ömür biçtiyse ne yaparsan yap yaşıyor ya da düşeceği varsa Ne kadar korursan koru düşüyor.. Tabi ki bizler elimizden geldiği kadar korumak zorundayız ama dediğim gibi nasipten öte malesefki köy yok.. Lütfen kendini suçlayacak bişey arama kafanı rahatlatmaya çalış. Ama tabi nedeni araştırılıyordur patoloji sonucu çıkınca bize de haber ver olur mu tatlım

Hatice1 benim 8. Haftamdaydı geride kalmış zaten 7 haftalık gözüküyordu ama birkaç doktor gezip öyle ikna oldum ve detaylı ultrasona girdim.

1prensesannesi çok geçmiş olsun.umarım kısa zamanda toparlarsın.düşük ya da ölümlerin %80 i kromozom bozukluğu olan bebekler oluyormuş.ilerde bir sıkıntı yaşamaktansa belki şimdi böyle olması daha hayırlıdır.🙏🏻

Hatice1 ben 6+4gunluk duydum sonra 8+5gunluk duydum doktor herşey yolunda bi problem yok dedi 12haftanda gel dedi gittiğimde yoktu kalp atışı ve bebekte 9+2gunlhk görünüyordu yani son kontrolumden 4 5 gün sonra durmuş kalbi

Handeaslan39 belli değil bilmiyorum benden kaynaklı değilmiste patolojide parça tam bilmiyorum 23unde çıkacak sonuclari

Allah sabır versin size hiç mi belirti olmadı peki kanama demıssınz bir gece öncemı