Çok kötüyüm kızlar 12+2ydim ikili tarama için gittim kontrole bebeğimin kalp atışları durmuş hemde 9+2 görünüyor du 3hafta ölü bebek tasimisim karnimda dün aldılar bebegimi 😢😢
Bebeğin kalp atışının durması
Allah sabır versin canım başın sağ olsun o melek oldu 😢😢
1prensesannesi canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun hiç bi belirti yaşamadın mı belli olmuyo mu kalp durması
Ahmetasafmommms evet biliyorum kızıma diyemiyorum 5 yaşında anlatamıyorum çok istiyordu çok kötü
Mucizem hiç bir belirti olmadı ağri sancı kanama hiç bişey yoktu
1prensesannesi Allah yardımcı o olsun sabır versin canım üzme.kendini çok zor bir durum ama hayırlısı Rabbimden
Sinemm sağolun 😢😢
Allah savir versin rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi 😔😔
1prensesannesi ay cnm başın saolsun. Hamilelik belirtilerinde azalma olmuştur kalp durmasında genellikle böyle oluyormuş . Rabbim sabır versin çok zor 😔
1prensesannesi çok üzüldüm başınız sağolsun 😔
Allah sabır versin canım 😢
1prensesannesi çok üzüldüm cnm ya kolay değil
1prensesannesi ya çok geçmiş olsun cnm ben de ilk hamileliğimde 9.hafta aldırdım kontrole gittiğimde 2 hafta ölü kalmış içimde gerçekten çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun 🙏😞
1prensesannesi suanda ne diyecegım bilemiyorum canım benım Allah sabırlar versın üzülme inşallah bir kez daha olur çok üzüldüm allahım sabırlar versin sana bitanem .. ☹ Kürtaj mı oldu
1prensesannesi başın sağolsun canım bunun aynısını bende yaşadım canım ben 2 defa kürtaj oldum ilkinde kalp sesini duyduk snraki gttgmzde kalbi durmuştu ve kürtaj oldum 3 ay aradan snra tekrr hamile kaldım bu defa boş gebelik yaşadım tekrr kürtaj oldum yani Rabbim bizi taşıyamayacagmz yükle sınamasın ama oluyo böyle şeyler ve bnde hamile kalınca kan pıhtılaşması ortaya cıkıomş iğne kullanmam gerekmiş oyzdn kalbi durmuş yani sende araştır neden böyle olduğunu.
1prensesannesi rabbim diger evladini bagislasin. cok uzuldum canim allah sabir versin☹. ama bildigim kadariyla anormalite riski olabilecek bebekler vucut tarafindan atiliyor. bu ilk aylarda olabildigi gibi 20haftaya kadar devam edebiliyor🙁 rabbim sana sefaatci tutsun bebegini uzulme vardir hayir de tevekkul edelim
rabbimize
Handeaslan39 saol canım evet kürtaj oldum genel anestezi ile
Sonay anlamadım ki hiç çünkü aserme devam etti kanama yok bilmiyorumki
Nur45 parça almışlar patolojide şimdi çıkınca bakacaz çok zor gerçekten ilk defa yaşadım çok korkuyorum
tazeanneyasemin amin canım zaten kızıma açıklamak zor olacak😢