elif__0909 bu formu bu yüzden seviyorum bende , böyle zamanda sizin en çok ihtiyacınız olan şey duadır , dertleşmektir. Sizinle aynı duyguları yaşamış binlerce insanı görünce biraz da olsa acınız azalıyor. Psikolojik destek gibi 🌸
10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..
elif__0909 benımde ilk bebegım kalbı durmustu dua et bol bol
Deletedmom429 ne kadar zor değil mi... insan yasamadan anlamiyor gercekten Allah kimsrye yasatmasin.. benim de aynı öyle oldu kalbi durdu meleğimin ve ikincisi de kendi duramadı ama onlar benim boynumda kolyem olarak duruyorlar hiç unutmadığım meleklerim 😊 iki nabız ortada kalp li bir kolye aldı eşim ve onları ömür boyu unutmam mümkün degil. Şimdi bir meleğim daha var inşallah o sağlıkla gelir tüm temennim o yönde 😊🤗🙏
elif__0909 hiç üzülme hayal kurmaya devam. Vardır Rabbimin bir bildiği hep öyle şükrettim dua ettim hala ediyorum 🙏
elif__0909 nasıl oldun.. korkulacak bir şey olmadığını görmüşsündür inşallah 😊 sağlıkla bundan sonraki zamanlarda bebeğini alman dileğiyle inşallah. ALLAHM hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş
Nergis61 evet kuzum bende oyle dusunuyorum rabbim saglik sihhet versin onada sizlerde😊
Deletedmom429 amin inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏
elif__0909 Allah senin yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğimi öyle kaybettim inanamadım 3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyleyince çok kötü olmuştum 3 kez evin etrafında dolanmışım. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Genelde sağlıksız bebekte olurmuş kalp durması, Allaha dua et.
elif__0909 senin suçun değil tutamadim deme 😔 o sağlıklı bı bebek olmadığı için tutunamamis yavrum inşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur... Allah yardımcın olsun şimdi güzel bir tatil planı yap kafanı dagit.
elif__0909 öncelikle sabır diliyorum sonra kendini biran önce toparlamanı.ilk11 hafta bebeğin kalp gelişimi için oldukça önemli güzelim ve bunun emin ol seninle hiç bir bağlantısı eminim ki yoktur.%90oranında gelişiminde problemi olan bebeklerin ilk on haftada kalbi duruyor senin doktora gitmen belkide şans oldu çünkü seni zehirleme ihtimali yüksekti.ne derece içini rahatlatır bu söylediklerim bilmiyorum ama herşeyin hayırlısını diliyorum.en kısa zamanda sağlıkla ve sağlıklı bir evlat sahibi olman dileğiyle.
Deletedmom429 okadar yazmışsınız okumaya çalış aktan gözüm kanadı. Kusura bakmayın. Okuyamadım.
seyma281015 neden olmus peki canım?
- Düzenlendi
ZeynepKeke Patolojide normal gebelik bulguları bulundu. Ama neden olduğu genetik testlerle anlaşılıyor. Onu da doktor gerek görmedi bir çocuğum olduğu için. Sebebi meçhul kaldı
seyma281015 side de bir skkıntı yoktu yani
- Düzenlendi
ZeynepKeke Yani bilemiyorum kaç pıhtılaşması olsa ilk gebeliğinde de yaşardın dedi doktor. Büyük ihtimal bebekte genetik bir bozukluk vardı sağlıklı değildi. Her şer de bir hayır vardır.
seyma281015 evet kesimlikle öyle allah cocuğunza sağlık versin .
Mcmc Amaaaann boşveeeerrr akrablarim bileyeni alişti arkadaslrm artik prof oldular cozcez die bi turlu yenemedim hizli yazaym die batiriyorum Türkçeyi 🙈😂😂
elif__0909 başın sağolsun Allah tekrar sağlıklı bi bebeknasipeder İnşAllah
Deletedmom429 valla bende senin yorumlarını okuyamıyom hiç 😂
seyma281015 sizler icin biraz daha duzgun ozenli yazmaya calisacagim yaa alismisim hizli yazmaya bakmadan yaziyorum o yuzden oluyor ozenmiyorum bide bazen okumuyorum yazdigmi gonderiyorumya snra diorum karsimdakine Allah yardim etsin arkdaslarim alistilar artik sormuolar ne diosun die snra bi bakiorum yne aaa diyorum harbiden Allah yardim etsn diorum 😂😂