• Gebelik
  • 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..

Mcmc Amaaaann boşveeeerrr akrablarim bileyeni alişti arkadaslrm artik prof oldular cozcez die bi turlu yenemedim hizli yazaym die batiriyorum Türkçeyi 🙈😂😂
    seyma281015 sizler icin biraz daha duzgun ozenli yazmaya calisacagim yaa alismisim hizli yazmaya bakmadan yaziyorum o yuzden oluyor ozenmiyorum bide bazen okumuyorum yazdigmi gonderiyorumya snra diorum karsimdakine Allah yardim etsin arkdaslarim alistilar artik sormuolar ne diosun die snra bi bakiorum yne aaa diyorum harbiden Allah yardim etsn diorum 😂😂
    elif__0909 canim bende yasadim o aciyi Allah sabr versin. Allahdan her zaman en iyisini dua et. Kasinti nerende vardi canim? Sadece kasintinmi oldu yani?
      Neylin canım benimde o çok içime dokundu bazen diyorum keşke başka doktora gitseydim ama ben renkli ultrasyona girdim yine aynıydı 6 haftada kalmış ölmüştü
        Nergis61 ne güzel bir bakışın var maşaAllah.. eşin de ne ince düşünmüş. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı nasip etsin. 🙌🏻🌹 tüm olumsuzlar içinde bir ışıktı ümitti karnımda olan ama nasipten ötesi olmuyor.. hayırlısı
          Nergis61 ağrılarım var ama çok az, birde kanama ama normal dedi doktorum. Elhamdulillah iyiyim sağlık olarak.
            Baharklc evet, kürtajı yapan sıktır ultrasonda tekrar baktı, sağlıksız olduğuna dair belirtiler gördü, senin bir suçun yok kendini suçlama dedi.. zor bir tecrübe oldu ama her şey bizim için biliyorum..
            bebekteyaparimkariyerde böyle içten beni teselli etmeniz çok kıymetli benim için çok teşekkür ederim. 🌹 bazen yanında olan insanlar anlamazken tanımadıkların güç kuvvet veriyor. Allah razı olsun. Evet, doktorda öyle söyledi, sağlıklı bir gelişimi yokmuş bebeğimin ondan durmuş kalbi.
            Zeynebaqazade Allah razı olsun. Kollarım da başladı kaşıntı sonra her yerde bölge bölge. Doktor kürtajdan sonra geçer dedi ve gerçekten öyle oldu.
            elif__0909 çok geçmiş olsun canım çok dikkat et ayaklarına patik giyin sırtına hırka giyin lohusasın sen şuan çok dikkat et Allah korusun enfeksiyon kapma
              elif__0909 çok üzücü canım üzülme diyemem elbette ama vardır allahın bir bildiği benimde ilk bebegim bu şekilde düşük oldu şimdi 7 aylık hamileyim herkes anlatırdı hikaye gibi gelirdi sabret allah daha büyük bi mutluluk nasip eder inşallah