4 aylık hamileyken normal kontrole gittim orda bebeğin beyninde sıvı birikiyor sınırı geçmiş dediler bebeği aldirmamizi istediler kabul etmedik. Hemen başka hastaneye gittik onlarda ayni şeyi dedi. 10 dan fazla doktora gittik anne karninda bebeğin beyin mr i çekildi sonuç yine aynıydı 7 aylıkken bebeğin kalbide su topluyor omuriliğin de açıklık var belden aşağısı tutmayacak dediler heyet toplandı hidrosefali olduğu kesinleşti yine aldirmadik doğuma 1 saat vardı tekrar ultrasona aldılar bebek hidrosefali nasıl doğum yapacaksın istersen iğneyle ölü doğum yaptıralım dogsada yaşamaz dediler kabul etmedik hastane orda doğum olmasina izin vermedi ambulansla başka hastaneye gönderdiler. Orda sezeryan doğum oldu. Herkes şaşırdı çünkü bebeğin hiç bişeyi Yoktu şuan 1 buçuk yaşında ve en ufak bişeyi Yok.
Tüm annelere Moral olsun asla ümidinizi kaybetmeyin 🙏
Aysgeulburakk gözlerim dolu dolu okudum Rabbim sen ne büyüksün çok şükür 🙏
Aysgeulburakk helal olsun sizin gibi anneye MaşAllah
Rabbimin işi işte elhamdulillah bebeğiniz ve sizin için çokkkk sevindim
Aysgeulburakk maşaAllah barekAllah rabbim hayırlı evlat olmasnı nasip etsin inşAllah
- Düzenlendi
Aysgeulburakk gözlerim yaşardı okurken . Allah’ım evladını sana senide evladına bağışlasın inşallah acısını göstermesin . Zorlu bir hamilelik süreci geçirmiş olmalısınız ve sonu mükemmelliklerle dolu bir sürprizle karşılaşmışsınız 🙏💕Rabbim bidaha göstermesin
Herkesin imtihanı farklı oluyor. Ne güzel ki sizin imtihanınızın ödülü bi melek olmuş 🙂 Allahım sağlıklı upuzun ömürler nasip etsin . Okurken çok duygulandım inanın.
Gozdekaraoglu amin canım inşallah
Rabbim sabrını çok güzel mükafatlandırmış 😇
Aysgeulburakk Allahın hikmeti dedikleri sey tamda bu olsa gerek sağlıkla büyütmek nasip olsun inş size 💞
Rabbimşn büyüklüğüne bakar mısın çok şükür 🙏 sizin gibi anneye de helal olsun sonuna kadar direnmişsiniz ben böyle bişey konusunda dirensem bile eşim kesin karşı cıkardı sizi canı gönülden tebrik ediyorum evladınıza da Allah uzun ömürler versin
[bilinmeyen] amin canım inşallah
Aysgeulburakk Rabbim sana bagışlamış. Sen çok iyi bir annesin eminim. Bebegin ve sende çok şanslısın ne kadar dau etseniz azdır..
Aysgeulburakk iste bu Allahin bi mucizesi Rabbim seni denemis canim benim ve belliki sende bu sinavi basariyla vermissin cok azimiz sabredip senin verdigin karari verebilirdik belki helal olsun sana alnindan yureginden imanindan öpüyorum Allah'a emanet olun sende yavrunda Allah'ım saglikla buyutmek nasip etsin beterinden esirgesin❤❤❤
Aysgeulburakk bu olayımyaşamış ve bebeğine sahip çıkmış olan insan sen yücesin 💕🙏🏼 Rabbim sana gani gani sevap yazsın ... senin tavrın da bizlere örnek olsun. En ufak bir şüphe de bebeğinin Çan’ına kıyan , doğurup çöpe atan yada bebeğini başka birine satan vs vs iğrenç kötü kalpli insanlara da senin kalbinden iyiliğinden versin ...! Ne diyebilirim ki ...🌸💕🍃🍃
Aysgeulburakk ayy o kadar mutlu oldum ki 😢😢😢 allah bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin bebeğinize 🙏🙏 9 ay burnunuzdan gelmiştir 😣😣😣
Aysgeulburakk öyle bir imtihandan Allahın izniyle başarı ile geçmişsiniz ki kutluyorum sizi yürekten,Allah evlat acısı vermesin ❤
Butün anneler melektir ama siz tam bir meleksiniz...sabrıniz bebeginize sahip cikmaniz Allaha tevekkülünüz cok ibret verici.
Elifece tabi ki. Gecem gündüzüm aglamakla geçti. Aldığım kıyafetlere bakarak hıçkıra hıçkıra ağladığım günler oldu. Hafta da bir perinotoloji bölümüne gidip her gittiğimde ağlayarak çıktığımızi biliyorum. Hiç unutmuyorum bi doktor beyninde sıvı görmüyorum dedi cok mutlu oldum ayni gün 2-3 doktora daha gittim elimde belgelerle. Sivi var beyninde dediler bizede gosterdiler. Aglayarak odadan çıktım koridorda bağıra bağıra ağladım hani düzelmişti diye 😔 cok Zor günlerdi. Rabbim kimseye yaşatmasin
Aysgeulburakk aslında sölicek o kadar çok şey var ama dicek kelime bulamıyorum suan, sonuna kadar okurken nolur aldırmamıs olsunlar diyerek okudum, Allahtan baska kimse bilemez neyin nasıl olacağını, Rabbim yavrunuzu size bağışlamış 😌
Rabbim hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler nasip etsin 💖Gerçekten çok anlamlı çok güzel bir hikaye küçük meleği gözlerinden senide benden büyük veya küçük o güzel ellerinden öpüyorum. Belkide bir başkası aldırabilirdi Rabbim senin sabrına ve o güzel kalbine gore verdi. Denenme sürecinden geçtin belkide Rabbim bahtını güzel eylesin insallah💖🙏