Aysgeulburakk ey buyuk allahim sana bagislamis bebegini allah annali babali sagliki hayirla buyutmeyi nasip etsin
Tüm annelere Moral olsun asla ümidinizi kaybetmeyin 🙏
Aysgeulburakk Allahim ne buyuk bir imtihan. Ne mutlu size ki bu sinavi gecmissiniz. Kimbilir nasil gunler gecirdiniz 9 ay ne cektiniz. Rabbim buyuk mukafatini kat be kat alacaksiniz insAllah. Gunahlariniza kefaret olmustur. Ya o dr lara kanip aldirmis olsaydiniz saglam bi bebegin vebali nolacakti. Allahim yardimciniz olsun her daim 😊
Aysgeulburakk maşallah size . İmtihanınızı hakkıyla geçmişsiniz. Bende sizin gibi imtihandayım doktorlar sonlandır diyor ama benim umudum Allahtan.. bana da dua ederseniz sevinirim
Aysgeulburakk içimden bir şeyler koptu gitti rabbimin imtihanı bence size sizde bu imtihanı başarı ile geçmişsiniz rabbim sizi iki cihandada korusun gerçekten bir an tuhaf oldum 😍😍😍😍😍😍
Aysgeulburakk inanamıyorum gerçekten.. bi sınavdı ve siz çok iyi bi şekilde geçtiniz çok şükğr☺ Rabbim bağışlasın
Aysgeulburakk inanmiyorum ya Rabbimin mucizesi kurban olduğum ne büyük okadar doktora git vay be dedirtecek bir olay inşallah çocuğunu sağlıkla sıhhatle büyütürsün canim😊
O bebeği sapasağlam kucağınıza almayı haketmişsiniz zaten!! Allah mutlu sağlıklı ömürler versin size 😇
Maşallah tüylerim diken diken oldu bir imtihandan geçmişsiniz ve siz kazanmışsınız Allah razi olsun sizden 👍 Bazi doktorlar icin cocuk aldirmak cok basit cok yazik benim ablamin oglu icinde özürlü beyni gelismemiş aldir dediler 6 aylik cocuk icin cocuk suan 8 yaşında ve okulda parmakla gösterilen en başarili oğrencilerden bunlar imtihan allah kimseyin kötülerle imtihan etmesin
Aysgeulburakk benimde 3 lü tarama testim de risk çıkmıştı aynı hastalık ama çok şükür bizde 12 günlük olduk ve hiçbişeyimiz yok
Bu sizin için sınavmış ve siz o sınavı geçmişsiniz helal olsun size ve hepimize örnek olsun.rabbim bagislasin size ömür boyu güzel bebeğinizi.hic acısını göstermesin inşaallah.cumlemizle beraber🙏😊
Annelik bu Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Gerçekten gecenin en anlamlı formu olmuş rabbim evladınızla huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin ❤😍
Aysgeulburakk çok yakn arkadaşm da heyet kararıyLa 8 aylıkken aynı durumdan aciL öLü doğmasına karar werdiriLdi karnına bi iLaç gönderip bebeği öLü şekiLde doğuma sebebiyet werdiler ama otopsi istemediLer daha fazla acı çekmeyelim diye belkide ondada yoktu ama bilemezdikki hidrosefali yüznden neler çekti kız ama sonra sağLıkLa bi sonraki bebeğini kucağına aLdı onu unuttu şükürki yoksa iyi değiLdi Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok şansLısınız 👏🏻👏🏻
Aysgeulburakk sizi tebrik ediyorum
Gece gece aglattin valla.helal olsun sana sabrina gercekten tebrik ediyorum rabbim buyuk bi imtihan etmis seni.evladinla bir omur boyu saglikla huzurla yasa insaAllah
Aysgeulburakk brbegıme yaşamaz dediler bütün doktorlar gunlerım aglsmskla geçiyor umut kapısı arıyorum bulamıyorum ama senin bu yasadıgın olay yüregıme su srrptı biraz olsun belki bızınkısıde düzelir dedım allahın izniyle Rabbim cok büyük yardım etsin bızlere 😢😢
Meru neyi var bebeğinizin
Aysgeulburakk kistik hıgroma dıyolar yasamaz diyor doktor
Aysgeulburakk helal olsun sana inandigin iicin allah gnlune gore vermis ❤
Meru Rabb'im yardımcın olsun inşallah herkes yanılır
🤗 Ne mutlu ki size en büyük sinavi geçmişiniz 🤗💕 rabbim size bagislasin bebeginizi 💕